• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2020

08:43

(VIDEO) GENERAL SIMIĆ I LJUPKA STEVIĆ SASLUŠANI U POLICIJI! Pevačici određena ZABRANA PRILASKA bivšem LJUBAVNIKU, oduzeto im 26 KOMADA ORUŽJA!

Estrada

(VIDEO) GENERAL SIMIĆ I LJUPKA STEVIĆ SASLUŠANI U POLICIJI! Pevačici određena ZABRANA PRILASKA bivšem LJUBAVNIKU, oduzeto im 26 KOMADA ORUŽJA!

Podeli vest

Pukovnik policije Simić Dragiša saslušan je u policijskoj stanici Voždovac u vezi slučaja sa pevačicom Ljuskom Stević, te je izjavio da nije bio prisutan na mestu događaja, a da navedena vozila koja su ostećena, on koristi

Od lica privremeno oduzeto 24 komada razlicitog oruzja (13 pištolji, 11 lovačke puške). 

PUKLA BRUKA! GENERAL SIMIĆ ORGIJAO SA MALOLETNICAMA! Ljupka Stević raskrinkala LJUBAVNIKA: Razbila sam mu zube i kola zato što JE*E KLINKE!

I Ljubinka Stević je po pozivu pristupila u PS Voždovac i izjavila da je ostetila navedena vozila i da je to uradila iz razloga jer je bila pod uticajem lekova. 

Od iste privremeno oduzete dve lovačke puške za koje poseduje dozvolu. U konsultaciji sa dežurnom sudijom prekršajnog suda u Beogradu Aleksandra Radojčić, protiv Ljubinka biće podnete dve prekršajne prijave i to za čl.8 ZoJRM i čl. 9 Zakon o prebivalištu i boravistu građana i uručena joj mera zabrane prilaska licu Dragiši Simiću.

EVO KOLIKA KAZNA PRETI LJUPKI STEVIĆ?! Nakon što je RAZLUPALA AUTOMOBILE u vlasništvu svog bivšeg dečka, čeka je OVO?!

Službene beleške uz izveštaj dostavljaju se Drugom OJTu na dalju nadležnost.

BONUS VIDEO:

10 GODINA SAM MU BILA LJUBAVNICA, A SAD BIH MU RAZBILA GLAVU! Pevačica Ljupka Stević u napadu besa uništila automobile policijskog generala!

IZNURENA LJUPKA U NERVNOM RASTROJSTVU! Pola ruke u zavoju, a oči pune suza! Potpuno SLOMLJENA!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 3 godine

Jasna slika srpskog džetseta i jasna slika morala uposlenih u srpskoj policiji. Da država Srbija nije onakva kakva jeste, da srpski mediji nisu onakvi kakvi jesu i da srpsko sudsvo nije onakvo kakvo jeste, ona bi morala da policiji plati svu nanetu štetu i njeno ime i ni jedna njena fotografija i ni jedan snimak n jednje njene pesme ni jedna radio i ni jedna televizijka stanica ne bi bili objavljeni i emitovani, a on bi odmah dobio otkaz i do kraja njegovog života bi mu bilo zabranjeno da radi u bilo kojoj policijskoj stanici u Republici Srbiji i bio bi kažnjen najmanje desetogodišnjim zatvorom bez i najsitnijih zatvorskih privilegija - ali je država Srbija ovakva kakva jeste, mada bi i za državu Srbiju i za sve njene građane bilo dobro da je Srbija onakva kakva nije.

NEBOJŠA

pre 3 godine

КОЈИ ГЕНЕРАЛ ХАХАХАХА.ТО БРЕ БАРАБА БРЛОСВЕТСКИ ХОХШТАПЛЕР.СРАМОТА ПОЛИЦИЈЕ,МИНИСТРА И ПРЕДСЕДНИКА.ДОК ЈЕ БИЛА МИЛИЦИЈА ''ТО'' НЕ БИ МОГЛО НИ КЛОЗЕТЕ У ПОЛИЦИЈИ ДА ЧИСТИ !!! И ОЋЕ ЛИ СЕ ,НЕКО НОРМАЛАН,АКО ГА УЗ ОВОЈ ЗЕМЉИ ИМА, СЕТИТИ ДА ПОЛИЦИЈИ УКИНЕ ВОЈНЕ ЧИНОВЕ !!! ЧУЈ ГЕНЕРАЛ ПОЛИЦИЈЕ , ДЕСЕТИНУ,У РАТУ,НЕ БИ ЗНАО ДА ВОДИ.ДАЛ МАЛОУМНИЦИ ,КОЈИ ВОДЕ ЗЕМЉУ,ЗНАЈУ ШТА ЗНАЧИ РЕЧ ''ГЕНЕРАЛ'' ???СТРАШНО !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija