• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.09.2020

22:06

GENERAL SIMIĆ PRIZNAO: Posekotina na usni je od Ljupke, a OVO JE ISTINA o "bentliju" koji sam joj navodno poklonio!

Estrada

GENERAL SIMIĆ PRIZNAO: Posekotina na usni je od Ljupke, a OVO JE ISTINA o "bentliju" koji sam joj navodno poklonio!

Podeli vest

General Dragiša Simić priznao je u emisiji Hit tvit da mu je povreda na usni od pevačice Ljupke Stević

- Šteta je poprilična na automobilima. Povreda na usni jeste od Ljupke. Zakačila me je noktom, prstom, kako već. Žene se verovatno solidarišu sa Ljupkom, ali ne bih ulazio u tu solidarnost žensku. Ja pričam samo istinu, ništa više. Nisam ni siguran da li me je prisluškivala. Nije istina da sam joj dao automobil "bentli". Njime sam ja upravljao i nema nikakve istine u tome da je Ljupka to vozila, čak ni da je bila u vozilu. Jeste bila saobraćajna nezgoda, nisam bio ni pod dejstvom alkohola ni ja ni taj drugi vozač. Čim idete u raspravu sa medijima to se odugovlači. Nisam odgovarao do sad na to, ali evo, došao sam da objasnim da je od cele te priče samo moje ime i prezime istina. Uništavate mi karijeru, porodicu - rekao je general Simić.

On smatra da nema potrebe da se meša privatno sa poslovnim.

- Ja svoj profesionalni deo posla obavljam kako treba. Moj privatni život je samo moj. Dosta sam se dokazao kao profesionalac, 30 godina službe, imam zavidnu karijeru, ne vidim razlog da neko moj privatni život meša u službu. Ja sam otac četvoro dece, nedavno sam postao deda. Teško mi je da objasnim porodici šta se desilo. Nisam razgovarao sa Ljupkom od onda. Vidim da joj je oduzeto oružje, oduzeto je i meni, to je jednostavno procedura koja mora da se ispoštuje - objasnio je general.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 3 godine

Ljudi dal je realno da neko brani ovu "gđicu" pa vucara se sa oženjenim dedom 10 god. Zna da će i nju prevariti kao što je i ženu ali moć je slatka dok joj pruža, a kad se okrene ćurak onda štangla i šrafciger pa udri i buši i izigravaj žrtvu samo ne znam kome. Nažalost ima izgleda mnogo njih koje se osećaju kao ona pa onda vidite dokle smo došli i čemu se nadamo u budućnosti. Samo me zanima da je muškarac saznao da ga ljubavnica vara i da je uzeo pa joj izlupao kola izbušio gume i na kraju lupio pesnicu kao ona njemu i iscepao usnu, da li bi te iste što nju podržavaju podržale i njega. Mora biti jednakosti i za žene i muškarce pocepana usna je ista i kod žena i kod muškarca ne može se samo pričati o nasilju nad ženama, ovo je čisto nasilje nad muškarcima koje se medijski opravdava.on joj nije uzvratio ne zato što je džentlmen već zato što zna šta bi izgubio da je tako samo i funkciju, platu, beneficije razne kontakte sa moćnim ljudima, a šta će onaj ko nema šta da izgubi pa ga još i udari. Onda se pitamo i pravimo ludi kako je došlo do tragedije gde je neki "psiho" ubio ženu, ovaj devojku onaj dete i ženu pa vidimo iz ovog i drugih primera da zakon mora biti jednak za sve da se niko ne podstiče da može da udari, a da ne odgovara, a ako neko tu osobu udari da se sve nevladine organizacije i za zaštitu dignu i ko papagaji pričaju o pravima.

pc

pre 3 godine

Ja svoj profesionalni deo posla obavljam kako treba. Pa zato je Srbija puna krimosa koji su pod vašom zaštitom. Pitanje je đenerale koji tije posao?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija