• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star

25.09.2020

20:22

SMRTNI SLUČAJ U PORODICI RADE MANOJLOVIĆ! Pevačica otkrila TUŽNE VESTI - PREMINULA JE! Slomljena bolom zbog GUBITKA!

Estrada

SMRTNI SLUČAJ U PORODICI RADE MANOJLOVIĆ! Pevačica otkrila TUŽNE VESTI - PREMINULA JE! Slomljena bolom zbog GUBITKA!

Podeli vest

Tuga!

Pevačica Rada Manojlović pre 3 meseca imala je smrtni slučaj, a sada je progovorila o gubitku člana porodice.

Foto: printscreen/tvpink

Naime, Rada je po prvi put sada progovorila da joj je preminula baka, a ubrzo je izgubila i prijateljicu.

- Evo, sada ću prvi put javno da kažem da sam pre tri meseca imala smrtni slučaj u porodici, preminula je moja baka, mama od moje mame za koju sam bila veoma vezana, i ja sam od tada toliko nezainteresovana za dešavanja oko mene. Verujte mi da sam se od dana kada mi je nana preminula povukla u neke svoje misli, da me više ništa ne zanima - rekla je Rada.

Foto: printscreen/tvpink

- Sada živim u nekoj iluziji, pokušavam da ubedim sebe da se ništa od toga nije desilo. Meni je bilo neophodno povlačenje i da sebi dozvolim da tugujem, daleko od svih. Meni kad je mama umrla, ja sam nekoliko dana nakon sahrane otišla da pevam, da radim i mislim da sebi nikad nisam dozvolila da prebolim taj bol koliko toliko, jer sam bila zaokupirana poslom, morala sam da zaradim, a sada sam shvatila da je vreme da pustim sebe da bolujem, nisam više mogla da budem Rada robot - kazala je Manojlovićeva za "Star".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija