• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr.

26.09.2020

15:07

ZBOG DEČKA JE NAPUSTILA ZVEZDE GRANDA, A REČI SAŠE POPOVIĆA ĆE DUGO PAMTITI! Nećete verovati kako pevačica danas IZGLEDA! (FOTO)

Estrada

ZBOG DEČKA JE NAPUSTILA ZVEZDE GRANDA, A REČI SAŠE POPOVIĆA ĆE DUGO PAMTITI! Nećete verovati kako pevačica danas IZGLEDA! (FOTO)

Podeli vest

Krajem marta prošle godine, tokom prošle sezone "Zvezda Granda", Marijanu je ljubavna veza koštala učešća u popularnom šou programu.

Marijana Jukić iz Crne Gore bila je učesnica popularnog takmičenja "Zvezde Granda", ali je šou napustila zbog ljubavi. Marijana je, inače, diplomirana pravnica, ali se sada aktivno bavi pevanjem.

Krajem marta prošle godine, tokom prošle sezone "Zvezda Granda", Marijanu je ljubavna veza koštala učešća u popularnom šou programu.

Žiri ju je kritikovao, dok ju je Saša Popović branio. Rekao je da je nastupala po Nemačkoj, pa da nije stigla da se pripremi. Međutim, Marijana je na kraju iskreno rekla da je bila kod dečka. Kako je navela, tri puta su joj propadale karte za put u Nemačku zbog nastupa u šouu i više nije mogla da priušti da na takav način baca novac, pa je žrtvovala probe kako bi videla dečka.

- Sad ćeš imati fore da ga gledaš koliko hoćeš - zaključio je na kraju Popović i to je bio njen poslednji nastup u takmičenju.

Marijana je, međutim, nastavila da se bavi pevanjem i redovno nastupa u Srbiji, Crnoj Gori, ali i Hrvatskoj, gde posebno dobro zarađuje.

- Zašto bi nekoga bilo sramota da peva po kafanama. Sramota je biti loš čovek, a raditi svoj posao i pošteno zarađivati ne može biti sramota. Predrasude kod nas postoje za pevačice i kafane, ali zaista ne bih komentarisala generalno ljude koji se bave predrasudama. Više se isplati pevati nego baviti se pravom - rekla je pevačica i dodala:

- Iskreno, muzika mi je prva ljubav i moj san, ali iz nekog straha od započinjanja karijere odlučila sam se za pravo. Kad sam se okušala u tome, shvatila sam da ipak treba da poslušam srce, posvetila sam se radu na sebi kako bih se vremenom izgradila u kvalitetnu pevačicu. Sad spremam svoju prvu pesmu. Ogromna je odgovornost nastupati pred žirijem i pred milionima ljudi kraj ekrana, ali isto tako izazov i nezaboravno iskustvo. Nisam nikad uspela da pevam bez treme. Ona je deo mene, ali je vešto skrivam. Uživam u svojim nastupima u klubu i na svadbama i srećna sam kad znam da sam ja delom zaslužna za nečiji nezaboravan dan ili veče - dodala je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija