• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

28.09.2020

07:17

MILAN TUŽI SEVERINU ZBOG ALIMENTACIJE! Pevačica zbog korone u TEŠKOJ finansijskoj situaciji - preko ADVOKATA bivšem poručila OVO!

Estrada

MILAN TUŽI SEVERINU ZBOG ALIMENTACIJE! Pevačica zbog korone u TEŠKOJ finansijskoj situaciji - preko ADVOKATA bivšem poručila OVO!

Podeli vest

Popović presavio tabak jer mu Severina Kojić već mesecima ne isplaćuje 160 evra za izdržavanje njihovog sina Aleksandra.

Severina Kojić već mesecima ne plaća alimentaciju od 160 evra za sina Aleksandra, pa je bivši partner Milan Popović rešio da je tuži! Hrvatska pop zvezda prestala je u martu da šalje novac za svog naslednika jer je, kako kaže, zbog korone u teškoj finansijskoj situaciji.

Foto: Printscreen You Tube/Severina

Stalno se tužakaju

- Severina je krajem prošle godine izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom. Tada je dobila presudu da dečakovom ocu Milanu Popoviću mora svakog meseca da šalje 160 evra za alimentaciju. Međutim, od marta nije dala ni dinara i zato je Milan rešio ponovo da je tuži. Da se razumemo, on ima sasvim dovoljno novca i bez tih njenih para, ali je presavio tabak iz principa - priča dobro obavešteni izvor Informera i nastavlja:

- Seve i Milan se tužakaju za svaku glupost i tako se svete jedno drugome. On je njoj godinama plaćao 2.000 evra mesečno za alimentaciju, pa ga nervira kada ona sad kaže da nema 160 evra da pošalje za svoje dete.

Hrvatska pop zvezda je po advokatu poručila da sa alimentacijama kasni zbog korone.

- Ona tvrdi da je zbog pandemije u veoma teškoj finansijskoj situaciji i da trenutno nije u mogućnosti da svakog meseca izdvaja 160 evra. Nema prihode, nigde ne nastupa, a i sama je zbog lečenja od koronavirusa nekoliko nedelja provela u izolaciji. Preko svog advokata je poručila Milanu da će sve obaveze uredno izmiriti čim bude u mogućnosti. Popović se baš iznervirao jer joj ništa ne veruje i rekao je svom pravniku da podigne novu tužbu - kaže naš sagovornik.

Foto: Printscreen You Tube/Severina

Inati se bivšem

Kojićeva je nedavno dobila još jednu "plavu kovertu" od bivšeg ljubavnika. Popović ju je tužio što mu nije predala detetov pasoš kada je prošlog novembra izgubila starateljstvo nad devetogodišnjim Aleksandrom.

- Tek kada joj je stigla tužba Severina je predala detetov pasoš. Ona se stalno nešto inati Popoviću. Namerno dečaka zadržava kod sebe duže nego što ima pravo, samo da bi izazvala Milanov gnev. Ima pravo da dečaka viđa dva puta nedeljno i svakog drugog vikenda, ali uvek nešto izmisli kako bi duže ostali zajedno. Onda joj Popović zapreti tužbom i sve tako ukrug - zaključuje naš izvor.

Seve i Igor nisu se ni čuli
za svoju godišnjicu braka

Severini i Igoru Kojić u petak je bila petogodišnjica braka, a oni se tog dana nisu ni čuli! Supružnici već šest meseci ne žive pod istim krovom, a više ne objavljuju ni zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

- Njih dvoje više nisu u kontaktu. Prošlog petka im je bila godišnjica braka i svi su očekivali da makar objave neku zajedničku fotografiju na Instagramu, međutim, to se nije dogodilo. Izgleda da im je dosadilo da glumataju srećan brak - priča naš izvor i podseća da su se Kojići čak tri puta zakleli na večnu ljubav: najpre u Istri, zatim u Beogradu i na kraju na Zanzibaru.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija