• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

28.09.2020

18:05

Voditeljka Pinka zbog ATRAKTIVNOG IZGLEDA DOBIJALA NEPRISTOJNE PONUDE! Otkrila sa čime morala da se SUOČI, ali jedno je PRESUDNO!

Estrada

Voditeljka Pinka zbog ATRAKTIVNOG IZGLEDA DOBIJALA NEPRISTOJNE PONUDE! Otkrila sa čime morala da se SUOČI, ali jedno je PRESUDNO!

Podeli vest

Ranije se bavila modelingom.

Nova voditeljka Bojana Lazić televizije Pink koj zajedno sa Tijanom Pricom vodi emisiju "Premijera Vikend specijal" je otkrila da je njen atraktivan izgled davao za pravo ljudima da joj priđu na nepristojan način, ali da je njeno kućno vaspitanje pobeđivalo u takvim situacijama.

Voditeljka je od osnivanja “Grand” televizije bila njihovo zaštitno lice, ali je od jeseni odlučila da brani boje Televizije “Pink”, a sada otkriva kako je došlo do saradnje.

- Sasvim slučajno je stigla ponuda, a s druge strane ništa nije slučajno. Moj dugogodišnji drugar Ognjen Amidžić je bio spona. Televiziji „Pink“ je bilo potrebno TV lice, a meni oni kao najgledanija komercijalna televizija. Jako sam srećna što smo u pravo vreme napravili saradnju. Daću sve od sebe da opravdam njihova očekivanja. S druge strane, na Televiziji „Grand“ bila sam od samog osnivanja, skoro sedam godina i došlo je do zasićenja. Želela sam neki novi poslovni izazov i promenu. Rastali smo se prijateljski i nosim samo lepo iskustvo i uspomene - rekla je ona. 

Šta je presudilo za prelazak na „Pink“?

- „Pink“ je najgledanija komercijalna televizija i otvara mogućnosti za razna napredovanja. Trudiću se i volela bih da zajedno ostvarimo još veću gledanost.

S obzirom na to da atraktivno izgledaš, da li si dobijala nepristojne ponude da bi napredovala u poslu?

- S obzirom na to da sam se bavila modelingom i bila misica, bilo je puno nepristojih ponuda. Ali sam uvek sa sobom nosila svoje kućno vaspitanje i imala svoju majku kao najveći i najbolji uzor. Ponosna sam što sam danas kao ona i što se sama borim. Mir i spokoj nemaju cenu - istakla je ona.

Da li priželjkuješ da ugostiš nekoga od poznatih koga dosad nisi imala prilike?

- U tom smislu neke moje želje su se ostvarile radeći godinama na zabavnoj televiziji. Volela bih da ugostim neke političare koji bi pričali o raznim životnim i privatnim situacijama.

Kako uspevaš uvek lepo da izgledaš?

- Esteta sam po prirodi i mnogo mi je važno da uvek izgledam pedantno i doterano. Od malih nogu sam vodila računa o svom fizičkom izgledu. Trudim se da uvek budem u formi i da sam zadovoljna sobom.

Sin ima 11 godina pa odrastamo zajedno

Koliko je teško uskladiti majčinstvo i poslovne obaveze?

- Moj Matea je veliki dečak, uskoro će 11 godina. Nekako odrastamo zajedno, jer sam ga dobila mlada sa 22 godina. Jako sam ponosna na njega i moj najveći kompliment je kada mi kažu da je vaspitan i dobar dečak. Iz tog razloga i nije teško da uskladim njega i svoj posao. On je moj najveći uspeh.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija