• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.10.2020

11:26

RAZDVOJILI SMO SE, SVE SAM MU PRIZNALA... Goca Tržan šokirala PRIZNANJEM o PREVARI i flertu - Povredila sam ga, a meni je bilo NEVAŽNO!

Estrada

RAZDVOJILI SMO SE, SVE SAM MU PRIZNALA... Goca Tržan šokirala PRIZNANJEM o PREVARI i flertu - Povredila sam ga, a meni je bilo NEVAŽNO!

Podeli vest

Pevačica ne krije da je flertovala sa drugim dok je u vezi

Pevačica Goca Tržan je u svojoj emisiji priznala da je umalo prevarila supruga Rašu Novakovića:

- Ja sam to njemu priznala. Razdvojili smo se u tom periodu poslovno i nismo puno vremena provodili zajedno. Tada sam ja počela da se dopisujem s nekim likom, flertovali smo. Nisam se ni potrudila to da sakrijem jer mi je taj flert bio nevažan. Ja sam se osećala kao da ništa ne radim, ali sam ga jako povredila - ispričala je Goca, i detaljno objasnila zašto je došla u iskušenje da ga prevari:

- Imala sam potrebu da mu se ne predam do kraja, jer predavanje muškarcu do kraja za mene znači slabost, gubljenje tla pod nogama, kao da mi oduzima sve supermoći. A zapravo kad sam se potpuno prepustila, tek tada sam dobila supermoći. Kada bi on mene prevario, ili bi bilo "aj ćao" ili bih mu napravila tolike rogove da ne bi mogao ni na jedna vrata da uđe.

 

BONUS VIDEO

OVAKO SVIRAJU ZVEZDE I PLANETE! NASA je stvorila svemirsku simfoniju

OVO JE GROBLJE BRODOVA! Krah turizma doveo je do novog biznisa, stotine kruzera usidreno zbog korone


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SaskoR

pre 3 godine

U normalno vreme ,bila je sramota da si raspustenica,sada kako nam zapad donosi kojekakve gluposti,doneo nam i da je ko lepo ako si raspustenica,pa ove nase dabi bile sto vise u trendu razvode se na mesecnom nivou,

Brana

pre 3 godine

Ali si mu kupila balon i autić i uveče si mu dala da ti udara u zvečku i det.. Raša se smirioooo....

strucnjak

pre 3 godine

hahahahaha. A fotke iz hotela si zaboravila.

strucnjak

pre 3 godine

A sta bi sa onim fotkama iz hotela kada je grlio drugu devojku i prenocio sa njom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija