• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.10.2020

16:35

ZA KUĆU NA KIPRU CECA DIGLA KREDIT! Evo kako izgleda pevačicina VILA koja čak ima i KAPELU! (FOTO)

Estrada

ZA KUĆU NA KIPRU CECA DIGLA KREDIT! Evo kako izgleda pevačicina VILA koja čak ima i KAPELU! (FOTO)

Podeli vest

Ovo velelepno imanje ima bazen i ogromno dvorište.

Svima je poznato da balkanska diva Svetlana Ceca Ražnatović ima kuću na Kipru, gde često voli da ode i izoluje se od svih. Nakon što se vratila iz Rima u Beograd, Ceca je otputovala na Kipar, a sa ove destinacije na Instagramu su se nizale fotografije. 

Cecina vila na Kipru pored velikog dvorišta i bazena, ima i kapelu. Pre nekoliko godina voditelj Ognjen Amidžić posetio je Cecin kuću na kipru, a gledaoci emisije "Amidži šou" su imali priliku da vide kako izgleda luksuz u kom Ražnatovići uživaju.

- Postoji kapelica ispred moje kuće za koju ću tražiti blagoslov. To mi je bezveze što su pisali da Ceca ima svoju ličnu crkvu! Ne, ja nemam svoju ličnu crkvu. Preko prijatelja sam došla na Kipar, on ima ovde dve kuće - pričala je Ceca i dodala:

- Bila je neka kišovita jesen u Beogradu, taj naš prijatelj dođe kod nas i kaže: "Ja ne znam što sediš u kući, ovde je kiša i hladno je, što ne pođeš na Kipar da vidiš kako je lepo, 33 stepena je u ovom momentu", tako ja pokupim svoju decu, pokažu mi kuću, ja se oduševim i ja kažem da bih želela nešto lepo i egzotično, ali da bude na samoj obali - pričala je Ceca.

- Za nekih mesec dana kada smo se opet videli, doneli su mi fotografije moje kuće, ja sam rekla: "To je to". Onda sam podigla kredit. Kuću sam uzela na kredit koji mesečno otplaćujem - rekla je Ceca tada u emisiji "Amidži šou".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 3 godine

Znaci, kako je starija sve vise dolazi do izrazaja tamnoputost a to je zbog kiparskog sunca, valjda ga ima i zim?i

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija