• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.10.2020

09:34

Svi znate njenu pesmu ZABORAVI BROJ MOG TELEFONA! Natašu je nevenčani SUPRUG pokušao da UBIJE, a onda je NESTALA, a evo kako sada IZGLEDA! (FOTO)

Estrada

Svi znate njenu pesmu ZABORAVI BROJ MOG TELEFONA! Natašu je nevenčani SUPRUG pokušao da UBIJE, a onda je NESTALA, a evo kako sada IZGLEDA! (FOTO)

Podeli vest

Pevačica se povukla u ilegalu.

Nataša Đorđević odmah je bila primećena kada je stupila na muzičku scenu, a njena pesma "Zaboravi broj mog telefona" se i dan danas rado sluša. Problemi koje je imala sa nevenčanim suprugog su je privatnog života naterali da odustane od karijere.

Kako je pevačica tvrdila 2010. godine, on je pokušao je ubije kada se vozila automobilom. Ona je tada izjavila da ju je bivši Goran pratio, a na kraju i pokušao da je napadne ispred stana.

- Kada sam parkirala pred zgradom, mama je izašla iz automobila, dok sam ja tražila mesto da se parkiram. Tada je Goran iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom. Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije - rekla je ona tom prilikom i dodala da je prestao da je prati kada je krenula ka policijskoj stanici.

Ona sa tim čovekom ima i sina, a danas nije na javnoj sceni. Jedno od Natašinih poslednjih pojavljivanja na malim ekranima bilo je u martu 2017. godine. Pevačica je od tada promenila mnogo boja kose, ali svi komentarišu kako i dalje sjajno izgleda.

 

BONUS VIDEO

ZAŠTO SU TINEJDŽERI SKLONI SAMOUBISTVU? Ovo su znakovi koje ćete prepoznati!

OVO JE HIT! Đani Ćurić uoči najvažnijeg meča "orlova": Haland u kokošincu, Srbija na Evropskom prvenstvu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija