• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2020

21:23

ON JE NAJOBRAZOVANIJI PEVAČ NA ESTRADI! Godinama se školovao van Srbije, pa ipak uzeo MIKROFON! Uz njegovu pesmu NOLE JE IGRAO PRVI PLES

Estrada

ON JE NAJOBRAZOVANIJI PEVAČ NA ESTRADI! Godinama se školovao van Srbije, pa ipak uzeo MIKROFON! Uz njegovu pesmu NOLE JE IGRAO PRVI PLES

Podeli vest

Svi ga obožavate!

Legenda narodne muzike, Miroslav Ilić, jedan je od najtraženijih pevača uz čije pesme se vesele ljudi svih generacija, a malo ko zna da je jedan od najobrazovanijih na estradi i da ima diplomu jednog od težih fakulteta.

Miroslav je srednju školu završio u Čačku, a nakon gimnazije dalje je nastavio obrazovanje u Skoplju.

Foto: Printscreen You Tube

Slavuj iz Mrčajevaca studirao je Elektrotehnički fakultet. Ipak, više ga je privlačila muzička scene, a svojim prvim singlom postigao je regionalni uspeh.

I dalje se peva njegova "Djevojka iz grada", koju je objavio 1972. godine, a posljednji album objavio je pre šest godina. Iako nije snimao nove pesme, još uvek je veoma tražen na svim veseljima, a njegove numere su neizostavne.

Tako je i na venčanju teniskog asa Novaka Đokovića upravo prvi ples bio uz jednu od Ilićevih pesama.

Foto: Printscreen You Tube

Šta su ostali naši estradnjaci završili, pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija