• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Andrijana Milić

14.10.2020

11:56

EKSKLUZIVNO! ĐANI: Spavao sam sa Naomi Kembel! Šutnuo sam je jer je ALJKAVA! Nije htela da mi da posle prvog...

Estrada

EKSKLUZIVNO! ĐANI: Spavao sam sa Naomi Kembel! Šutnuo sam je jer je ALJKAVA! Nije htela da mi da posle prvog...

Podeli vest

Nema muškarca koji barem jednom nije pozavideo Saši Ćurčiću, zvanom Đani! Novac, slava, žurke i veze sa svetskim top-modelima bile su svakodnevica ovog proslavljenog fudbalera. Jedini je Srbin koji je uspeo da odvuče u krevet čuvene lepotice Evu Hercigovu, Karmen Elektru, kao i najpoznatiju tamnoputu manekenku svih vremena Naomi Kembel

Međutim, koliko god sve to zvučalo fantastično, Đanijev život ipak je bio "od sjaja do očaja".
Problemi sa njim počeli su još dok je bio u stomaku majke Radmile, kojoj su lekari rekli da mora da miruje jer je imala rizičnu trudnoću. Rada je mesecima ležala i štrikala i rodila je zdravog i nestašnog dečaka u porodilištu u Višegradskoj.

Saša je sa majkom, ocem Svetozarom i dedom Stanimirom živeo u Beogradu, ali su se često selili zbog dekinih švaleracija.

Za noć potrošim 330.000 maraka, a onda sutradan jedem bajat hleb

Ćurčić ističe da je za veče umeo da potroši čitavo bogatstvo, a da sutradan živi kao beskućnik.

- Za noć sam trošio i po 330.000 maraka. Celoj diskoteci naručim "moet" i francuski konjak, i tako sedam krugova. Svađao sam se sa sultanom od Bruneja i Paf Dedijem oko toga ko će platiti račun. Ivani Tramp sam jednom poslao sedam šampanjaca. Ako hoćeš da budeš deo svetskog džet-seta, ne smeš da gledaš koliki je račun. Sutradan shvatim da sam ostao bez para, pa ceo dan jedem bajat hleb, malo ga zalijem vodom da omekša.

- Moj deda je bio šef u pivari Vajfert. Mi Ćurčići volimo flert i slabi smo na žene, tako da se deka smuvao sa svojom sekretaricom. To je bio veliki skandal koji je stigao čak do Tita, koji ga je zbog švaleracije brutalno kaznio - stavio je dedu da bude kočijaš u Borči. Ali ni tamo se nismo dugo zadržali. Posle nekoliko godina smo se preselili u Besni Fok - započinje Ćurčić svoju životnu priču.

Od dede je, kaže, nasledio slabost prema ženama, a od oca talenat za fudbal.

Foto: HIT dodatak/informer

- Tata mi je bio jedan od najboljih amaterskih fudbalera na levoj obali Dunava. A ja sam sa dve godine napravio svoje prve fudbalske korake - kaže Đani i objašnjava zašto nikada nije išao u vrtić:

- Bio sam baš razmažen. Imao sam sve u detinjstvu. A i kada mi nešto ne daju, ja ukradem. Postao sam kleptoman sa četiri godine. Kada mi se rodila mlađa sestra, dobila je zlatne minđuše na poklon. Jednom sam ukrao mamin novčanik u kom se nalazio taj sestrin nakit. Mama je bila očajna, pa je kukala tati: "Jao, Tozo, neko je ukrao minđuše, trči za njim da ga uhvatiš". Kada su shvatili da sam ja taj lopov, tata me je pretukao vojničkim kaišem. Kukao sam na sav glas. Jednom sam ćaletu na odmoru u Herceg Novom ukrao 200.000 dinara. Tražio mi je pare po džepovima, a ja sam ih sakrio u gaće. Otac je pokušavao da me dovede u red, ali je posle sedmog puta odustao i rekao: "Ovaj je lud, ne mogu mu ništa." Eto, već sa četiri godine sam postao ozbiljan potrošač, a do 27. potrošio sam 20-30 miliona funti.

"Porše" i pištolj

Saša je pohađao Osnovnu školu "Olga Petrov" u Borči, a potom je upisao srednju poljoprivrednu u Krnjači. Završio ju je vanredno jer je zbog fudbala izostajao sa časova.
Prvi put se zaljubio već u jedanaestoj godini:

Kleptoman
Postao sam kleptoman sa četiri godine. Tati sam ukrao 200.000 dinara, a mami novčanik. Dobio sam batine vojničkim kaišem
Đani Ćurčić

- U petom razredu je u naš razred došla prava lepotica - Tamara Milovanović. Poljubio sam je i pobegao na fizičko. Neko vreme smo furali zajedno, ali to nije bilo ništa ozbiljno.
Već sa 14 godina počeo je da zarađuje veliki novac. Prve profesionalne fudbalske korake počeo je u Pioniru iz Besnog Foka. Sledeća stanica mu je bio Trudbenik sa Bulbuldera, gde je proveo dve godine. Odatle je prešao u OFK Beograd, a karijeru je nastavio u Partizanu.

- Tamo sam došao kao otpadak, jer Dragan Džajić nije želeo da igram u Crvenoj zvezdi. Sećam se da sam ga ceo dan čekao u kancelariji na "Marakani", a on se nije pojavio.

Čim je zaigrao u dresu crno-belih, nabavio je "porše" i pištolj, "magnum 357", i ludo se zaljubio u jednu Ljilju. Jedini problem je bio što je ona imala dečka - žestokog momka Aleksandra Kneževića Kneleta.

- Ona je bila najlepša riba i ja sam je preoteo pokojnom Kneletu. Smuvali smo se u frizerskoj školi na Voždovcu. Bila je moja prva velika ljubav. Knele je hteo da je kidnapuje, pa smo nas dvojica imali ozbiljan razgovor. Nismo se potukli, šmekerski mi je dozvolio da budem sa njom - kune se Đani da je tako bilo.

Foto: HIT dodatak/informer

Dobio korpu
Muvao sam bivšu Trampovu ženu Ivanu, ali me je odbila. Lindzi Lohan mi je pred svima rekla da "odjebem". I danas me prozivaju zbog nje
Đani Ćurčić

Ali stigla ga je karma! On je jednom kriminalcu preuzeo devojku, a onda je njegova voljena otišla u zagrljaj drugom žestokom momku.

- Posle dve godine zabavljanja, Ljilja me je ostavila zbog Vladana Marića iz Ripnja. On je pre nje bio u vezi sa Jelenom Karleušom. Rekao sam mu: "Šmekeru, super si ti momak" i prepustio sam mu moju Ljilju. Ja sam inače bio prvi momak sa kojim je ona spavala.

Manekenke i kokain

Ćurčić se priseća kako je on izgubio nevinost.

- Tada sam živeo u "Metropolu". U sklopu hotela je bio i striptiz bar u koji su dolazili svi žestoki momci: Ćenta, Jusa, Ranko Rupešić, Knele i cela zemunska ekipa. Na mom spratu su bile Ruskinje i Rumunke koje su u baru nastupale kao trbušne plesačice. Jedna je bila vrhunska riba, rumunska Ciganka, na koju sam odmah pao. Sa njom sam skinuo mrak. Čim sam izgubio nevinost, sišao sam u klub i te noći potrošio 10.000 maraka.

Takvim načinom života Đani je svima upadao u oči, pa je tadašnji generalni sekretar Partizana Žarko Zečević rešio da ga skloni iz Srbije.

- Rekao je mom ćaletu, koji je komunista i veruje u sve, da se provodim sa manekenkama po Beogradu i da će me neko ubiti, te da je bolje da me pošalju iz zemlje. Tata je došao kod mene, povukao me za nos i kazao: "Da vidim", aludirajući na to da šmrčem kokain, jer su mu i to napričali. To je bila laž, ali su napravili frku samo da bi me prodali Boltonu iz Engleske za sedam-osam miliona maraka - seća se Đani.

Odbio sam da igram u "Niskim strastima"

Đani se danas kaje što je, kako kaže, bio mnogo lud i odbio da igra u drugom delu kultnog filma "Niske strasti".

- Sten Kolimor mi je ponudio da igram epizodnu ulogu, ali sam mu rekao da neću. Takođe sam od mog portparola, koji je ujedno bio i Madonin i Rodmanov, dobio ponudu da igram u filmu "Vrelina" sa Robertom de Nirom, ali sam i to odbio. Sad se kajem.

U Boltonu je igrao sedam meseci, posle čega su ga prodali za 15 miliona maraka u Aston Vilu iz Birmingema. Tako je Saša već u 21. godini zarađivao milione.

- Kidao sam kako sam igrao. Zarađivao sam godišnje šest-sedam miliona maraka. Pošto je Birmingem postao selendra za mene, preselio sam se u London i svaki dan putovao sat i nešto do kluba i nazad.

Pošto se dobro pokazao, Ćurčića su prodali jednom od najboljih engleskih klubova, Kristal palasu iz Južnog Londona. Toliko je para imao da je odmah sebi kupio penthaus i u njemu pravio svoje čuvene žurke. Okupljao je svetski džet-set, političare, šeike, ministre. Redovni gost bio mu je i slavni pop pevač Robi Vilijams, koji mu je bio prvi komšija. Kroz stan su mu prošli i Robert de Niro, Denis Rodman, Majkl Džordan, Paf Dedi, Ivana Tramp, Toni Bler... U to vreme je kupio deonice modne agencije "Selekt" kako bi stalno bio u kontaktu sa manekenkama koje su njegova slaba tačka:

Male Đane
Voleo bih da imam decu, tačnije pet malih Đana, ali samo sa ženom koja nije landara i koja voli mališane
Đani Ćurčić

- Devedesetih godina je svaka druga manekenka bila sa mnom. Nikada nisam nijednoj ženi platio za seks, pre bih izvršio samoubistvo nego to da uradim. Nisam bio ni sa prostitutkom, a ni sa starletom punom silikona. Plastika ne može u moje društvo, ja se ložim na prirodne devojke. Ne pada mi na pamet da jurim žene koje smrde na solarijum! Radije bih apstinirao. A i nemam problem sa tim, izdržao sam pet godina bez se*sa.

Autobus za žurke

Pošto su mu manekenke fetiš, Naomi Kembel mu je oduvek bila velika želja. Tu želja mu se na kraju i ispunila, ali ne onako kako je zamišljao.

Foto: HIT dodatak/informer

- Ona je vatreni navijač Kristal palasa, pa je došla na jednu našu utakmicu. Posle meča smo se upoznali u VIP baru. Nekoliko dana kasnije, napravio sam žurku i pozvao je da dođe. Posle toga smo počeli da se viđamo, ali nije htela da mi da prvog dana, teška je ona žena. Tek posle dvadesetog izlaska pristala je da spava sa mnom. Imali smo seks tridesetak puta. Vrh je u krevetu - priča fudbaler.

Međutim, slavna manekenka mu se brzo zgadila, pa ju je ostavio.

- Gadljiv sam na ženske dlake! Kada ih vidim po stanu - život mi se smuči, a Naomi ih je svuda ostavljala. Mnogo je neuredna, kao i sve manekenke. Ne skine šminku, a legne u krevet. Odvratno! Takve šutnem odmah u dupe i kažem da spavaju na balkonu. Pored toga što je aljkava, voli i da šmrče, pa sam često imao incidente. Vređa kućne pomoćnice, gađa ih pepeljarom, sve redom psuje... Pravila je skandale i po diskotekama, pa sam odlučio da iskuliram viđanja sa njom.
Osim sa Naomi, Ćurčić je imao seks i sa drugim planetarno popularnim lepoticama:

Foto: HIT dodatak/informer

Šetao lepotice
Bio sam u vezi sa Evom Hercigovom i Karmen Elektrom. Sa bivšom Rodmanovom ženom imao sam seks u bazenu do sedam ujutru
Đani Ćurčić

- Bio sam i sa Evom Hercigovom, ali Karmen Elektra je najbolja u se*su. Sa njom sam imao vratolomije do sedam ujutru na bazenu. Ona je najluđa od svih.

U to vreme Đani nije prestajao da partija. U jednoj diskoteci je čak postojao koktel po njegovom imenu, koliko je često tu dolazio. Posle jedne lude noći u klubu, sinula mu je ideja da iznajmi "dabl-deker" (autobus na sprat) i u njemu napravi žurku.


- Bio sam u provodu sa kolegom Stenom Kolimorom. Izašli smo u tri ujutru iz kluba i ja sam osetio da mi nešto kaplje na glavu. Pogledao sam gore i video da nas neki klinci iz autobusa polivaju šampanjcem. Preko veza iz britanskog parlamenta i predsednika opštine Čelsi, koji je dolazio na moje žurke, uspeo sam da dobijem dozvolu da iznajmim autobus. Pozvao sam na žurku manekenke i fudbalere i ludovali smo satima. Nije bilo seksa, samo se Sten skinuo go da pokaže svoju "palamuru" (polni organ, prim. aut.).

Razgovori sa Miloševićem

Glamurozan život trajao je sve do 1999, kada je Đani sportsku opremu zamenio vojnom. Tokom NATO bombardovanja Srbije, Ćurčić je pokazao koliki je patriota i organizovao je demonstracije u Londonu. Pošto je više bio na ulicama nego na terenu, Kristal palas je raskinuo ugovor sa njim.

- Proteste sam organizovao ispred rezidencije Tonija Blera. Britanski desničari, albanski teroristi u Londonu i organizacija "Combant 18" slali su preteća pisma na adresu Kristal palasa u kojima su pisali da će me ubiti. Iako više nisam bio u tom klubu, njegovi čelnici su me zvali i molili da se povučem i sačuvam živu glavu. Ali nisam želeo. Išao sam po Londonu sa natpisom "Stop NATO bombardovanju", a 30.000 Engleza mi je tapšalo! Dva meseca sam predvodio demonstracije i bio u kontaktu sa Slobom Miloševićem. Hteo sam da se vratim u svoju zemlju i dam svoj doprinos i u Srbiji, ali mi je Sloba rekao: "Nemoj, Saša, organizuj Srbe, u Londonu si potrebniji." Kasnije je od Miloševića dobio dve knjige na poklon.

Foto: HIT dodatak/informer

Televisa presenta
Pokojnom Kneletu sam oteo devojku, a ona me je ostavila zbog bivšeg dečka Jelene Karleuše, Vladana Marića
Đani Ćurčić

Kada se završilo bombardovanje, Đani se vratio u Srbiju da vidi majku Radu i oca Tozu. Pošto nije imao klub, nekoliko meseci je proveo u Beogradu. Jednog jutra, dok je sa drugarima bio na makiškoj strani Ade Ciganlije, zazvonio mu je telefon. Menadžer mu je rekao da ga želi čuven klub Metrostars.

- Odmah sam pristao. Menadžer mi je rekao: "Čekaj da ti saopštim uslove", a ja njemu: "Ne, ja plaćam da odem tamo." Poslali su mi avionsku kartu u "VIP biznis klasi", koja je koštala 5.000 funti. Dobio je mesto iznad pilota sa mini-barom i barmenom - hvali se Đani i nastavlja:

- Ukrcali smo se na let, a u istom avionu je bila Ivana, žena Donalda Trampa. Ja je nisam prepoznao, čuo sam samo za Trampa, tada uspešnog biznismena.

Mesec dana posle toga Ćurčić je napravio žurku u čast Denisa Rodmana i Majkla Džordana, na koju je pozvao i Trampovu ženu.

- Rekao sam im: "Ja sam novo ime fudbalske scene i treba da se upoznamo." Kada su me videli, rekli su da na sve ličim osim na fudbalera. Na moju žurku je došao i Princ, ali sam morao da ga izbacim. Taj malecni je stigao sa sedam telohranitelja i odmah mi napao manekenke. Imao je lizalicu u ustima, bio je nadobudan i odvratan. Ivanu Tramp sam pitao da li me se seća, odgovorila je potvrdno. Popio sam malo više i hteo sam da budem sa njom, ali je ona imala gard. Ostali smo prijatelji.

KOMPLETNU ISPOVEST PROČITAJTE U DANAŠNJEM HIT INFORMERU!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija