• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.10.2020

15:00

"POSTALO JE MODERNO DA ZATRUDNIŠ" Anastasija Ražnatović PRVI PUT progovorila o dečku: "NE ŠLEPA SE UZ MENE", a onda otkrila šta ZAMERA BRATU!

Estrada

"POSTALO JE MODERNO DA ZATRUDNIŠ" Anastasija Ražnatović PRVI PUT progovorila o dečku: "NE ŠLEPA SE UZ MENE", a onda otkrila šta ZAMERA BRATU!

Podeli vest

Pevačica je bez dlake na jeziku pričala o detaljima iz privatnog života.

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović je prvi put otvoreno pričala o svom dečku Đorđu Kuljiću, pred kamerom emisije "Ekskluzivno". Ona je otkrila kako još ne planira brak i decu, te je iznela detalje iz svoje veze za koje javnost ne zna. 

- Ja ne razmišljam o tome, ali sada je postalo moderno da zatrudniš, da se veriš, ja ne jurim za tim stvarima. Gledam da sebe negde izgradim kao ličnost, da napredujem u karijeri, imam vezu jako dugo i ne žurim nigde. Ako je suđeno i ako treba tako da bude, mi ćemo svakako jednog dana to da ozvaničimo i brakom i detetom. S tim stvarima ne treba žuriti. Ja Novi Sad gledam kao svoju oazu mira, u Begorad dolazim poslovno i da vidim svoju porodicu, ali u Novom Sadu živim. Veoma sam mirna i smirena osoba, temepramentna sam samo kad sam ispovocirana. Ja sam paradoks, s jedne strane volim ovaj grad što je sve tako brzo, a sa druge strane bih da pobegnem i da sam u tišini sa osobom koju volim, da je sve tako mirno, da se ništa ne menja. To dolazi time što nekoga volite - rekla je Anastasija, a onda ispričala šta najviše ceni kod svog dečka:

Foto: TV Pink printscreen

- On me gleda kao mene, a ne kao trofej. Dečko je van toga, ne zanima ga da se eksponira, ja to poštujem kod njega, on nema veze sa javnim životom. Čovek ima svoj posao, neće da se šlepa uz mene i nije mu to bitno - priča Anastasija. 

Ražnatovićeva se dotakla i svog brata Veljka Ražnatovića, koji je nedavno postao otac, te je priznala da joj je Veljko i dalje čudan u toj ulozi.

- Izuzetno mi je čudno, iako je prošlo već četiri meseca, meni će on uvek ostati kao kad smo mali bili. Primećujem kako muškarcima malo više treba, a Bogdana se kao preko noći probrazila u majku, a Veljko mi je još čudan sa bebom - rekla je Anastasija, a onda otkrila da ne voli društvo svog brata:

Foto: TV Pink printscreen

- Veljko celog života ima četu oko sebe, ima par prijatelja koje stvarno volim, a ostatak ne i on to zna - istakla je mlada pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija