• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

18.10.2020

18:40

DEA I DARKO SU DOŽIVELI JEZIVU NESREĆU I JEDVA PREŽIVELI! Evo koje su još poznate ličnosti za dlaku izbegle SMRT!

Estrada

DEA I DARKO SU DOŽIVELI JEZIVU NESREĆU I JEDVA PREŽIVELI! Evo koje su još poznate ličnosti za dlaku izbegle SMRT!

Podeli vest

Užas!

Proteklih godina mnogim poznatim ličnostima u određenim momentima život je visio o koncu i samo zahvaljujući sreći i naporu lekaru oni su i dalje živi i prisutni u javnosti.

Darko Lazić

Pijan napravio udes pre dve godine, još trpi posledice.

Jedna od najudarnijih vesti krajem 2018. godine bila je da je Darko Lazić imao stravičnu saobraćajnu nesreću kada je sleteo s puta blizu Pećinaca. Prve informacije nakon saobraćajke ukazivale su na to da je pevač učinio više saobraćajnih propusta - nije bio vezan, vozio je pod dejstvom alkohola, a takođe je vozio i više od sto na sat.

Darko je primljen u KBC Zemun, gde su se lekari danima borili za njegov život. Zbog povreda koje je imao morali su da ga uvedu u veštačku komu, kako bi se njegovo telo što pre oporavilo od traume. Pevaču su otkazali bubrezi i jedno plućno krilo, zbog čega nije mogao da bude odmah operisan. U saobraćajnoj nezgodi zadobio je povrede glave, slomljena mu je butna kost, kao i nekoliko rebara, a noga mu je izletela iz kuka. Lazić je nedeljama bio u kritičnom stanju i imao je vrlo male šanse da preživi, i mnogi su uvereni da je imao veliku sreću što se izvukao. Nakon toga, Darko se mesecima oporavljao u banji, ali i dan-danas ima problem s nogom.

Dea Đurđević

Pošla na posao pa joj autobus otkinuo ruku.

Za razliku od Lazića, Dea Đurđević je zamalo nastradala, ali ne svojom krivicom. Voditeljka je prošle godine u februaru doživela jezivu nesreću kada ju je udario autobus. Ovom događaju prethodio je manji sudar nje i devojke u drugom automobilu. Kada su izašle iz kola kako bi pogledale kolika je šteta, Deu je pokupio autobus na trotoaru i otkinuo joj ruku. Pored toga, voditeljka je imala kontuziju srca, nagnječenje pluća, vodu u plućima, polomljenu karlicu na dva mesta, polomljeni donji deo kičme, delimičnu paralizu desne noge i potpunu paralizu leve noge, kao i brojne hematome po celom telu. Lekari su se danima borili za njen život, a kada su napokon uspeli da je stabilizuju, krenuli su sa operacijama. Za kratko vreme Dea je imala više od 20 operacija. Na sreću, uspela je da se izvuče, ruku uspeva pomalo da pokreće, ali će joj trebati još mnogo vremena za potpuni oporavak.

- Oni su rekli da nikada nisu videli takve saobraćajne povrede, a da je svaka mogla da me košta života. Više od 20 operacija sam imala, primila sam više od 200 anestezija, za bilo kakav pokret su morali da me uspavaju kako bi srce moglo da izdrži. Primala sam morfijum dva i po meseca svaki dan 24 sata i na svaka četiri sata poneki analgetik u vrat. Umrla sam tri puta i svaki put su lekari uspeli da mi spasu život. Ležim na leđima već osam meseci - rekla je Dea jednom prilikom.

Vanja Mijatović

U udesu polomila grudni koš i tri pršljena.

Sve je potresla vest 2013. godine da su zvezde "Granda" doživele udes na auto-putu Novi Sad - Beograd. Stefan Petrušić udario je u neosvetljene betonske stubove kada su sa njim u autu bile Ana Sević i Vanja Mijatović. Pevač i koleginica na suvozačkom mestu su prošli s manjim povredama, dok se Mijatovićka borila za život. Nakon što joj je ukazana prva pomoć, prebačena je u kraljevačku bolnicu sa prelomima grudnog koša i tri pršljena.

- Svaki put se stresem kad prođem tuda. Slavim taj dan kao drugi rođendan. Neprijatno mi je, vrati mi se scena, fleševi. Setim se kako mi je bilo, kako sam se osećala, kako sam jedva disala i jedva ostala živa. Ne bude mi ugodno - priznala je Vanja pre nekoliko godina.

Indi Aradinović

Htela da smrša, pa zamalo umrla.

Ko god malo bolje prati estradna dešavanja sigurno zna koliko je Indi Aradinović puta ponovila da želi da smrša. Svašta je probala da u tome uspe i nije bilo dobrih rezultata, pa je u proleće ove godine rešila da ode na ugradnju prstena oko želuca. Nakon operacije njeno zdravstveno stanje se zakomplikovalo, nije mogla da konzumira hranu, povraćala je, a onda su počele temperature.

Prebačena je u Urgentni centar gde su joj lekari odstranili slezinu i ugradili bajpas u želudac. Dugo se borila i prognoze za oporavak bile su loše, ali je ona na kraju uspela da se izvuče.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija