• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

19.10.2020

10:53

LUNA JE TRUDNA, A ANASTASIJA OTKRILA O PROSIDBI! Udaće se za Đorđa - Mora da bude ROMANTIČNO! Četiri godine su ZAJEDNO

Estrada

LUNA JE TRUDNA, A ANASTASIJA OTKRILA O PROSIDBI! Udaće se za Đorđa - Mora da bude ROMANTIČNO! Četiri godine su ZAJEDNO

Podeli vest

"Kada uđemo u brak ništa se neće promeniti"

Pevačica Anastasija Ražnatović je priznala da je otpočela život sa dečkom, a na pitanje koga više voli Ceca - Đorđa ili Bogdanu, imala je spreman odgovor.

- Snajka živi sa Cecom, pa su bliže. Đole i ja smo u Novom Sadu - rekla je Anastasija.

- Ti si sada u Novom Sadu? Da li si pokupila neki akcenat? - glasilo je pitanje koje je dobila Ražnatovićeva, na šta je ona kazala:

- Da! Je l' se čuje malo? Pokupila sam od njega. Deca iz kraja su iznenađena, tamo vise kada dođem, ali mi je sve to lepo. Moja oaza mira je Novi Sad, tamo se lepo osećam - priznala je pevačica i dodala da bih sa dragim stala na ludi kamen.

- Udala bih se za svog dečka Đorđa, mi smo već četiri godine zajedno. Ne bih ga zaprosila, nisam toliko moderna. Sigurno da bih volela da se potrudi oko prosidbe, da bude romantično. Doći će to kada treba da dođe. Ne žurim sa tim, nisam opterećena. Kada to ozvaničimo brakom, neće se ništa promeniti - rekla je Anastasija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija