• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

20.10.2020

00:30

BOLESNOJ SESTRI NIJE ISPUNIO POSLEDNJU ŽELJU! Šemsa LJUTA na ZVEZDU GRANDA: Smrtno sam razočarana, nisam mogla da verujem...

Estrada

BOLESNOJ SESTRI NIJE ISPUNIO POSLEDNJU ŽELJU! Šemsa LJUTA na ZVEZDU GRANDA: Smrtno sam razočarana, nisam mogla da verujem...

Podeli vest

Šok!

Pevačica Šemsa Suljaković odlučila je da se oglasi i tom prilikom otkrila je da ju je svojim ponašanjem povredio kolega Amar Gile Jašarspahić. Ona je istakla kako je njena sestra obožavala Gileta, ali da joj on nije ispunio poslednju želju.

Foto: Printscreen You Tube/Semsa Suljakovic

- Dok smo mojoj pokojnoj sestri Ameli slavili poslednji njen rođendan, znala sam da naprosto obožava Gileta. I dok se slavlje dešavalo na otvorenom u Švedskoj, sakrila sam se i nazvala Gileta zamolivši ga da joj samo čestita rođendan. To bi za nju bio neverovatan poklon, jer svi smo znali koliko ga voli. Obećao je da će brzo pozvati, a ja da bih bila sigurna pozvala sam njegovog menadžera. Njemu sam takođe uputila molbu. Od toga na kraju nije bilo ništa - rekla je Šemsa.

Foto: Printscreen You Tube/Grand Production

- Smrtno sam bila razočarana, nisam mogla da verujem da se oglušio o molbu koja nije bila usluga za mene nego za mladu ženu koja će vrlo brzo otići sa ovog sveta. Bila sam i tužna i ljuta na mlađeg kolegu kojeg sam baš volela. Ništa manje mu ja i sada ne želim dobro, uspeh i sreću ali da bi se kockice poklopile trebala je doći moja satisfakcija, a ona je vrlo brzo stigla posle tog događaja. Bio je to poziv Giletovog menadžera, tog istog koga sam molila, ovog puta sa njegovom molbom da budem gost na Giletovom koncertu u Zenici. Zahvalila sam se na poverenju i glatko rekla NE! - izjavila je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija