• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

26.10.2020

21:05

DŽEJA JE OVA ŽENA NAŠLA NA ULICI! Džej je odrastao na ULICI i živeo u BARKAMA, a onda se sve preokrenulo! Evo kako je govorio o NJOJ!

Estrada

DŽEJA JE OVA ŽENA NAŠLA NA ULICI! Džej je odrastao na ULICI i živeo u BARKAMA, a onda se sve preokrenulo! Evo kako je govorio o NJOJ!

Podeli vest

Ove detalje malo ko zna!

Folker Džej Ramadanovski odrastao je u samom centru Beograda, a komšije su ga opisale kao večitog boema i veseljaka.

Foto: printscreen

- Džej je pravi Dorćolac, znam ga od malih nogu. To staro društvo se okupljalo u jednoj kafani koja je davnih dana zatvorena. Njega su svi poznavali, uvek se pojavljivao i svirao tarabuku. Tada je još tinejdžer bio, a uvek je bio veseo i ljudi su ga voleli. Nikad nije bio stipsa, voleo je da daje i da časti ljude, kad ima, delio je sa svima. Ovde je išao u osnovnu školu, jedno vreme je bio u popravnom domu, a kad je izašao zaposlio se u farbari. Sedam dana je radio i dao otkaz, tad nam je govorio: "Ja uđem garav, a izađem sav crven od farbe" - otkrio je Džejov komšija Dušan.

U školi "Braća Baruh", direktor je otkrio nove detalje o popularnom folkeru.

- Džej je išao kod nas u školu, učiteljica mu je bila Danica Pekić. Ona ga je na ulici našla uplakanog i dovela ga da uči školu. Govorio je da mu je ona kao majka i da nije bilo nje nikad ne bi izašao na pravi put. Kupila mu je knjige, odeću i brinula o njemu. Bio je na jednoj proslavi škole, pa je o Danici kroz suze pričao, mnogo ju je voleo - ispričao je Dragomir Ivanović.

Foto: Printscreen You Tube/AmiG Show

Uprkos tome što je bio problematičan i odrastao u teškim uslovima, jedan od starosedelaca je ispričao da je Ramadanovski ipak "postao čovek".

- Džej je odrastao na ovim ulicama. Jedno vreme je šibicario, krao i bio problematičan, mnogo je pio. Uprkos tome je svima bio drag, ali pričalo se da je pošao pogrešnim putem i da će sve da izgubi. Međutim, to ipak nije tako. Svaka mu čast, čak je i stan kupio i obezbedio se, postao je pravi čovek. Živeo je tu u barakama odakle su ih proterali, pa sve porušili kako bi se sad nešto gradilo. Priča se sad da stan ovde prodaje, ali mi ga često srećemo u kafanici na uglu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija