• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2020

14:37

PEVAČICA RASKINULA VERIDBU! Estrada bruji o ovome - njen bivši ODMAH SMUVAO NOVU PEVALJKU!

Estrada

PEVAČICA RASKINULA VERIDBU! Estrada bruji o ovome - njen bivši ODMAH SMUVAO NOVU PEVALJKU!

Podeli vest

Ne kaje se!

Pevačica Nadica Ademov, nakon što je raskinula veridbu, otvoreno je govorila o tome i istakla da joj je bilo teško, ali smatra da je napravila pravu odluku.

- Nešto kada ne ide ne treba siliti. Veridba je nešto što svaka devojka zamisli i poželi. I meni se desila ali neuspešno. Kada sam prekinula veridbu rekla sam sebi: ''To je to, za svakog sledećeg ne treba niko da zna" - kaže pevačica.

Foto: Printscreen You Tube

Voditelj emisije izneo je i informaciju da je Nadicin bivši dečko u vezi sa jednom njenom koleginicom, a pevačica je samo kratko prokomentarisala.

- Ne znam o kome pričaš, a ako je neko srećan u tome što radi, samo napred. Ako je bio sa mnom ne znači da ne treba da bude ni sa jednom drugom pevačicom - rekla je pevačica u jednoj emisiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teodor

pre 3 godine

Nečasno je to što radite. Najpre afirmišete te pevačice, jer da nije vaših napisa o njima, a za njih niko ne bi znao. Onda ih nipodaštavate, nazivajući ih pevaljkama. Zanimljiva je ta vrsta vašeg licemerstva: njih nipodaštavajući nipodaštavate i sebe, jer ste im baš vi pomogli da budu neka imena u javnosti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija