• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

02.11.2020

10:06

NOVI RAT TRESE ESTRADU! Didi J isprozivala BEKVALČEVU - Kaže da sam sa DEDOM, a ona je bila sa JOŠ STARIJIMA! Znam da je... ŠOK

Estrada

NOVI RAT TRESE ESTRADU! Didi J isprozivala BEKVALČEVU - Kaže da sam sa DEDOM, a ona je bila sa JOŠ STARIJIMA! Znam da je... ŠOK

Podeli vest

Ovo javnost nije znala!

Dijana Didi Janković u emisiji "Sceniranje" govorila je otvoreno o svom životu i karijeri, pa se tom prilikom dotakla i koleginica iz Srbije. 

Ona je istakla da ne prati domaću javnu scenu, ali je prokomentarisala nekoliko pevačica. Prva na tapeti bila je Nataša Bekvalac. 

Foto: Instagram Printscreen/didijofficial

- Ne znam, ne pratim njen život i rad. Ali moram da kažem da je bilo jako ružno kada je rekla da sam se udala za dedu. Godinama ćuti, nisam joj nikada ništa rekla. Jako me je to uvredilo. Moj muž je stariji od mene 20 godina i uopšte ne liči ni na kakvog dedu, on je veoma aktivan, trenira košarku, imamo bebu - rekla je ona, pa potkačila Natašu. 

- Znam da je i ona bila u vezi sa dosta starijim muškarcima. Oni su bili čak stariji i od mog muža. Razlika između njih je bila veća. Ja sam bila šokirana što je to rekla. Koga briga da li je moj muž stariji. Njoj nikada neću da se obratim, uvredila me je. Ne poznajem je i nikada ne bih želela da je upoznam - poručila je Didi. 

Foto: informer.rs

Na pitanje kakvo mišljenje ima o Gogi Sekulić, ona je odgovorila:

- Kada je bila ona priča da sam ostavila svoju bebu na mesec dana, ona je to prokomentarisala jako ružno. Bila sam besna što neko komentariše moj život. Svoju bebu nikad ne ostavljam, i kad je ostavim zbog posla, čuvaju je moja majka i dadilja. Verovatno je ona čula iz medija to, pa je pričala svašta nešto. Strašno kako može sebi da da tako nešto za pravo. Kako bi se ona osećala da ja komentarišem njeno dete. Ružno je mešati se u nečiji život. Bila sam zgrožena - dodala je ona. 

Foto: printscreen instagram/sekulicgoga

Ipak, otkrila je koju koleginicu voli i čiji rad poštuje i ceni. 

- Ana Nikolić je predivna. Nju nisam upoznala, ali bih volela da je upoznam. Njene pesme su predivne. Ranije sam slušala nju. Mislim da je bila najlepša žena na Balkanu, svi smo bili tad oduševljeni kako lepo peva i izgleda. I sada je verovatno isto tako lepa. Nisam je dugo videla. Takođe, poštujem Leontinu. Obožavam i Ivanu iz grupe Negativ, držala mi je i časove pevanja - kaže Didi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
goran

pre 3 godine

dok se Nata nije udala pevala je zakopčana od glave do pete. Sada peva otkopčana od glave do pete, spotovi su joj puni histerije kao da ih režira hičkok. Neko bi trebao da joj kaže da u sledećem spotu promeni kupatilo.

branko1

pre 3 godine

Deda ili ne nije ni važno.Ali da to govori čuvena"kruzerašica"i gologuzačica je, da pukneš od smeha

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija