• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. M.

03.11.2020

07:55

BUKTI RAT IZMEĐU MARIĆA I DARE BUBAMARE: Izgledaš kao sintetičko ćebe oprano na 90 STEPENI! Potkačio joj SINA i DEČKA, a onda je usledio ŠOK odgovor!

Estrada

BUKTI RAT IZMEĐU MARIĆA I DARE BUBAMARE: Izgledaš kao sintetičko ćebe oprano na 90 STEPENI! Potkačio joj SINA i DEČKA, a onda je usledio ŠOK odgovor!

Podeli vest

Nije ga štedela!

Dara Bubamara (44) i Jovan Marić (79) žestoko su zaratili! Pevačica je pobesnela kad je poznati se*solog rekao da je Dara u problemu jer su joj u pubertetu i sin Konstantin (11) i dečko Marko Dujaković Toni (23), koji je od nje mlađi čak 21 godinu.

Foto: printscreen instagram/darabubamara_official

- Ta veza ne može pozitivno da utiče na njeno dete. U zabludi je ako misli da će njen sin prihvatiti da neki momak spava sa njegovom majkom, pogotovo što je partner toliko mlađi. Možda su joj i dete i partner u pubertetu. Ona je nepažljiva majka koja može da izazove posledice sinu. Starije žene ne mogu da vrte klince oko malog prsta zato što je biološka prednost na strani mlađeg i on dominira jer zna da ima život ispred sebe - ispričao je Marić.

To je pevačicu toliko razbesnelo da nije birala reči dok je vređala seksologa.

Foto: happyTV

- Ovom matorom manijaku ne mogu da izađem iz glave! Da više ne bi brinuo, svi se lepo slažemo, totalno sam zadovoljna! A sudeći po izgledu ovog matorog se*sologa, on je odavno zaboravio šta je se*s, jer izgleda kao sintetičko ćebe oprano na 90 stepeni! Očigledno ga boli sjaj na licu zadovoljnih i zaljubljenih ljudi - napisala je Dara na Instagramu.

Podsetimo, Bubamara je od letos u vezi sa mladim biznismenom, od kog se ne razdvaja. Najpre su bili na Maldivima, a nedavno su se vratili iz Zanzibara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jovan

pre 3 godine

On je seksolog kolko sam i ja arheolog. Nije mu smetalo kad je oženio studentkinju koja ga je šutnula čim je ostvarila neke profesionalne ambicije. Čovek nema pojma i ne verujem da je "onu" stvar video očima. Ljubomorni starkelja.

Žan Klod Van Drndam

pre 3 godine

Ja vidim propalo mi ćebe, nisam imao pojma o čemu se radi. Svašta čovek nauči na internetu...

Zabrinuta

pre 3 godine

Brinem se za bivšeg predstavnika R. Srbije u inostranstvu- Afrika beše ?- a seksologa - da nije demencija? Ko je ono pravio masovne seksi žurke sa mlađahnim afričkim gazelama pa sad spočitava mladoj ženi što je sa mlađim partnerom - i to jednim ??? Obavezno piti ginko bilobu - više puta dnevno. Prvo počistiti svoje dvorište.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija