• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

04.11.2020

08:30

POVREĐEN U BEČU USRED NAPADA! Nalazi se u BOLNICI! Ispovesti NAŠIH POZNATIH koji tamo žive - strahuju, ovo je TRAGEDIJA!

Estrada

POVREĐEN U BEČU USRED NAPADA! Nalazi se u BOLNICI! Ispovesti NAŠIH POZNATIH koji tamo žive - strahuju, ovo je TRAGEDIJA!

Podeli vest

Dragana Mirković, Rade Lazić i Ermina Pašović kažu da ne napuštaju svoje domove jer se plaše da se ne ponovi teroristički napad

Dragana Mirković, Rade Lazić i Ermina Pašović su se posle terorističkog napada u Beču zaključali u svoje domove! Folk zvezda, maneken i bivša učesnica "Zadruge", koji žive u prestonici Austrije, kažu da su uplašeni i da se po ceo dan mole da se ovaj zločin ne ponovi!

Dragana ne izlazi iz svog dvorca i zamolila je muža Tonija, sina Marka i ćerku Manuelu da ne idu nikuda. Pevačica kaže da celu noć oka nije sklopila zbog terorističkog napada, u kom je poginulo najmanje četvoro ljudi, a 17 ranjeno.

- Duboko sam potresena tragedijom, celu noć nisam spavala jer sam pratila vesti. Moje misli i molitve su sa stradalima i povređenima u napadu u Beču, sa željom da se ovako nešto nikada i nigde ne ponovi. U ovim teškim trenucima svima želim da poručim da čuvaju sebe i svoje bližnje. Moja porodica i ja smo dobro, kao i svi koje poznajem - poručila je za Informer Dragana iz Beča.

Foto: Printscreen You Tube

Rade uspaničen

Jedan od njenih komšija, maneken i nekadašnji rijaliti učesnik Rade Lazić, bio je van kuće tokom krvoprolića oko bečke sinagoge.

- Baš u trenutku terorističkog napada bio sam na trčanju! Pobegao sam u jedan lokal i zaključao se sa ostalim ljudima koji su se tu našli. Odjednom su se stvorile specijalne jedinice svuda, a narod je panično bežao po ulicama - priča maneken za naš list.

Rade dodaje da nije znao kako da se vrati kući, jer je morao da prođe kroz okruge u kojima su teroristi već pucali.

- Pozvao me je drug da mi kaže da je krenuo po mene kolima, ali nije mogao da se probije jer je policija sve blokirala. Bio sam mnogo nervozan i uspaničen. Krenuo sam nekim prečicama kako bih stigao do stana, plašio sam se da ne naletim na nekog ubicu! Bogu hvala, izvukao sam se! Ali moj drug koji vodi jedan poznati bečki klub povređen je i trenutno se nalazi u bolnici. Sve je ovo je baš jezivo!

Foto: Facebook: Rade Lazić

Lazić ističe da neće izlaziti iz kuće i da ćerku neće slati u školu.

- Dok sve ovo ne prođe, ne planiram da je puštam nikuda bez mene. Uostalom, juče je stupio na snagu i policijski čas zbog korone, tako da svakako niko neće smeti da izlazi između 20 časova i šest ujutru.

Ermina u šoku

I njegova bivša cimerka iz "Zadruge" Ermina Pašović i dalje je u šoku:

- Užas! Zatvoreni smo u kućama i ne smemo da izlazimo. Molim Boga da sve ovo brzo prođe i da se nikada ne ponovi. Mnogo mi je žao ljudi koji su stradali.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

I Dejan Matić je u Beču

U Beču godinama živi i radi i Dejan Matić. Pevač juče nije odgovarao na naše pozive, ali kako smo saznali od izvora bliskog folkeru, Matić je juče bio u svom domu u Beču. Potresen je zbog cele situacije i neće izlaziti iz kuće.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija