• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo!

06.11.2020

12:05

NAJBOGATIJA NA ESTRADI! Evo na šta Lepa Brena troši MILIONE

Estrada

NAJBOGATIJA NA ESTRADI! Evo na šta Lepa Brena troši MILIONE

Podeli vest

Lepa Brena važi za jednu od najvećih zvezda na našim prostorima. Ima karijeru dužu od tri decenije stoga i ne čudi odakle joj toliki novac

Brena sa suprugom Bobom Živojinovićem i sinom Viktorom živi u luksuznoj kući na Bežanijskoj kosi, kuća ima nekoliko dnevnih i spavaćih soba čiji je enterijer opremljen luksuznim i skupim nameštajem. A kada žele da se opuste, Živojinovići idu u poseban deo kuće koji je dizajniran za opuštanje i druženje.

Pisalo se da su pre dve godine stavili kuću na prodaju za navodno 2 miliona evra.

Pored kuće u Beogradu, Brena i Boba su pazarili i stan u luksuznoj zgradi čiji kvadrat kosta preko 4 hiljade evra. Zovu ih kraljevskim apartmanima i nalaze se u centru Budve.

Takođe su mediji pisali da je Brena iskeširala preko pola miliona evra za kupovinu dva stana za Viktora koji se nalazi na Novom Beogradu i nju i Bobu koji se nalazi u luksuznom delu prestonice "Beograd na vodi".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Making of @dashaparkerphoto #ilovemiami #hajdedasevolimo

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Nov 1, 2020 at 6:42pm PST

Kuća Lepe Brene u Majamiju vredi skoro milion evra, nalazi se u luksuznom delu Majamija i održavanje košta čitavo bogatstvo.

Ovo sve je potpuno logično uzimajuci u obzir da su Brena i Saša od "Granda" zaradili skoro milijardu evra.

Brena je kupila plac na Fruškoj Gori gde planira da izgradi luksuzan stambeni kompleks.

Pevačica i njen suprug poseduju ogroman vozni park. Svaki od automobila ima svoju svrhu. Poseduju BMW, dva mercedes džipa, majbah, a svom sinu Stefanu je poklonila Porše Panameru da mu se nađe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U susret novim izazovima...????#bolzabol #sitnijecilesitnije #timepodsecasnasrecu

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Oct 22, 2020 at 7:22pm PDT

Poznato je da obožavaju da putuju pa tako i pravo bogatstvo trose na putovanja. Brena je častila celu porodicu luksuznim odmorom u Dubaiju, gde hoteli papreno koštaju.

Takođe su i vlasnici jahte koja je usidrena na Hrvatskom primorju. Planiraju da prodaju svoju jahtu i kupe drugu koja se procenjuje na 6 miliona evra.

Boba je supruzi za rođendan poklonio mikrofon u vrednosti od 30.000e.

Brena i Boba važe za velike radoholike stoga i ne cudi odakle im ovoliko bogatstvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cccc

pre 3 godine

Kada sve znate zašto ne objavite i to dali je platila na to porez i koliko.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija