• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

10.11.2020

20:39

JANA POTKAČILA POPOVIĆA: Zbog ZVEZDA GRANDA mnoge pevačice ne mogu da se vrate na SCENU... Spomenula i Prijovićku!

Estrada

JANA POTKAČILA POPOVIĆA: Zbog ZVEZDA GRANDA mnoge pevačice ne mogu da se vrate na SCENU... Spomenula i Prijovićku!

Podeli vest

Neće više da ćuti!

Iako je dugi niz godina bila deo "Grand" produkcije, Jana Todorović je naposletku donela odluku da okrene leđa Saši Popoviću.

Foto: printscreen instagram/janavip2011

Pevačica je pokrenula vlastitu "VIP" produkciju, a u poslednjem intervjuu je otkrila razlog ovog svog postupka.

- Ko zna šta bi bilo da sam ostala, pošto je Sale krenuo sa "Zvezdama Granda". Mnoge moje koleginice od tada ne mogu da se vrate na scenu - iznela je Jana mišljenje o ovom projektu.

Ipak, Todorovićeva tvrdi da postoje pevačice koje su i te kako profitirale od ovog muzičkog talent šou-programa, koji pojedine njene kolege osporavaju, tvrdeći da je akcenat samo na žiriju.

Foto: Printscreen You Tube/Grand Online

- Uspele su Aleksandra Prijović, Tanja Savić, Aleksandra Mladenović. One odlično pevaju i pametno biraju pesme - smatra pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija