• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline

11.11.2020

17:21

PRAVI RANORANILAC! Voditelj Pinka ZARAŽEN KORONOM, USTAJAO JE U 4 UJUTRU, a sada se sve PROMENILO, evo od čega on ima NAJVEĆI STRAH!

Estrada

PRAVI RANORANILAC! Voditelj Pinka ZARAŽEN KORONOM, USTAJAO JE U 4 UJUTRU, a sada se sve PROMENILO, evo od čega on ima NAJVEĆI STRAH!

Podeli vest

Morao je da napravi prinudan odmor zbog koronavirusa.

Voditelj TV Pink Mihajlo Pavić svakodnevno sa osmehom na licu poželi "dobro jutro" milionskom auditorijumu. Gledaoci ružičaste televizije su uskraćeni već nekoliko dana da ga gledaju jer je Pavić saznao da je pozitivan na koronavirus.

Mihajlo je otkrio koliko mu je koronavirus promenio način života.

 

- Nalazimo se u sezoni respiratornih infekcija, postoje i druge opasnosti po naše zdravlje a da to nije korona. Iako sam već imao prve simptome, duboko sam se nadao da će stići negativan rezultat PCR testa i da ću posle nekoliko dana nastaviti normalno da funkcionišem. Međutim, dogodilo se upravo ono čega sam se najviše plašio! Na početku sam bio u velikom strahu jer malo toga znamo o virusu a i sve što znamo nije nužno pravilo koje važi za sve. Prvih nekoliko dana je bilo zaista jako strašno. Najviše sam se plašio odlaska u bolnicu i stalno da razmišljao šta da radim ako mi se stanje pogorša, koga da zovem, da li ću dobiti odgovarajuću pomoć na vreme… Na svu sreću, iz dana u dan se osećam sve bolje! Danas sam bio na kontrolnom pregledu i ponovnom PCR testu, pa se nadam da ću uskoro moći da stavim tačku na priču sa koronom - rekao je on.

Pavić je pravi ranoranilac. Njegov radn dan počinje u 4h ujutru, te je prinuđen da jede rano kao bi imao energiju za posao.

- Često volim da zbijam šalu kako je kuvanje u mom slučaju možda najveći problem jer nisam baš vičan u pripremi hrane, ali se trudim da što više jedem kuvam hranu i da budem dobro uobročen! Doručak nikada ne preskačem, posebno imajući u vidu da ustajem jako rano zbog jutarnjeg programa ili vesti. Ako mi dan počinje u 4 ujutru, onda obavezno pojedem malo jači obrok sa jajima i pršutom kako bih imao energije za posao. Često se desi da zbog obaveza ne stignem da jedem ili da pojedem nešto usput ali uglavnom imam obilniju večeru i uvek se trudim da to bude nutritivno bogatiji obrok. Nema pravila, ali se trudim da mi ishrana ne bude izazov - objašava Pavić. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija