• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.11.2020

10:00

DARKO LAZIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM: Koronavirus kad se pojavio PRVO što je URADIO...

Estrada

DARKO LAZIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM: Koronavirus kad se pojavio PRVO što je URADIO...

Podeli vest

Pandemija opasnog korona virusa uveliko traje, te se non-stop uvode nove mere u cilju suzbijanja istog, a folker Darko Lazić siguran je da se neće zaraziti

- Gde god da sam pevao u prethodnom periodu bila je distanca i sve... Ograničen broj mesta... Nemam dodira sa publikom, ja sam ovamo, sa strane - govori Darko Lazić.

- Okej je, generalno. E sad, da li postoji strah, pa ono, uvek postoji neka doza straha... - istakao je pevač pa ipak rekao da se ne brine.

- Znate kako, što bih ja rekao, koronavirus kad se pojavio prvo što je uradio pobegao je od mene -rekao je Lazić za Ekskluziv.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin Vranjski

pre 3 godine

Kad se neko rodi kao tele, kad poraste ne postane kengur nego - govedo!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija