• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

26.11.2020

14:50

SALE TROPIKO POZITIVAN NA KORONAVIRUS! Izolovan od supruge i dece - EVO KOJE SIMPTOME IMA!

Estrada

SALE TROPIKO POZITIVAN NA KORONAVIRUS! Izolovan od supruge i dece - EVO KOJE SIMPTOME IMA!

Podeli vest

Supruga Saleta Tropiko, Jovana Pajić, otkrila nam je kako se pevač oseća nakon saznanja da je pozitivan na koronavirus

Frontmen grupe "Tropico bend" Aleksandar Cvetković poznatiji kao Sale Tropiko pozitivan je na koronavirus. 

Supruga i pevačica Jovana Pajić rekla nam je kako se Sale oseća nakon što je osetio prve simptome virusa.

Dobro je, osim anosmije nema nikakve simptome. Odmara, pije terapiju i dobro se oseća. Ne zna kako se zarazio. Devojčice i ja nismo bile 5 dana tu, a tada se on i zarazio. Testirala sam se kada sam se vratila i s obzirom da su negativni rezultati odvojili smo se. Dostavljamo mu sve sto je potrebno, čujemo se stalno putem video poziva i čekamo da prođe izolacija kako bi smo se vratili kuci - govori pevačica.

Foto: printscreen

Danas je sahranjen čuveni bubnjar "Amadeus benda" Bojan Zlatanović Tokan, koji je bio veliki prijatelj porodice Cvetković. Jovana je za Informer.rs otrila kako je Sale primio vest o smrti bliskog prijatelja. 

- Sale je jako je potresen, znali su se ceo život. Tokan je bio i naš komšija, živeo je u zgradi preko puta naše. To je velika tragedija, niko nije ni mogao da predpostavi da će ishod biti fatalan.

"Tropico" i "Amadeus bend" su prvenstveno prijatelji koji se znaju ceo život, druže, vole i poštuju decenijama. Ostali članovi "Tropica" su otišli da isprate Tokana, a Saša nažalost nije u mogućnosti zbog cele situacije - rekla je Jovana za naš portal. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija