• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.11.2020

11:55

TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA BAJE MALOG KNINDŽE! Majka mu je bila IZBEGLICA, ON SIROMAŠAN, a evo za čime NAJVIŠE ŽALI!

Estrada

TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA BAJE MALOG KNINDŽE! Majka mu je bila IZBEGLICA, ON SIROMAŠAN, a evo za čime NAJVIŠE ŽALI!

Podeli vest

Folker naziva sebe "čovekom iz naroda" i nikada se zbog popularnosti nije promenio, a sada je otkrio da su njegovi najveći hitovi nastali tokom rata.

Pevač Baja Mali Knindža je tokom gostovanja ispričao svoju životnu priču, te je otkrio koliko se promenio tokom karijere ali i kako su nastale njegove pesme. 

- Nisam svestan ni sada svoje popularnosti. Ne osećam se tako. Ja sam običan čovek iz komšiluka, zato me i vole. Nisam se nikad menjao. Ja sam bio roker i ostao roker u duši. Godine čine svoje, ali ja sam dečak u duši - rekao je pevač i istakao da se vrlo rado slika sa fanovima. 

 

 

Baja je otkrio sa kim je sa estrade voleo da se druži.

- Voleo sam da se družim sa Borom Čorbom i Rođom Raičevićem. On je verovao u moj rad, čak sam mu i uradio pesmu. Igrali smo bilijar do besvesti. Nedostaju mi ta neka prošla vremena, sećam se svega. Ostalo mi je samo žao što nisam izdao knjigu. Ali nikad nije kasno - kaže on. 

NAJVIŠE PESAMA JE NASTALO TOKOM RATNOG STANJA

- Moja majka je bila izbeglica, jedna od mnogih koji su prelazili taj most i tražili spas u Srbiji. To sam opisao u svojim pesmama. Najviše mojih pesama nastalo je u ratno doba. Tada sam bio u finansijskom smislu najsiromašniji ali sam bio duhovno najjači! - rekao je Baja u emisiji "Glamur Specijal".

Foto: printscreen instagram/bajamaliknindza_official

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

EKSKLUZIVNO! ISPOVEST KAJE OSTOJIĆ: Udala bih se i ČETVRTI PUT, želim SINA! Nikad nisam jurila za BRAKOVIMA, ali su...
Estrada

EKSKLUZIVNO! ISPOVEST KAJE OSTOJIĆ: Udala bih se i ČETVRTI PUT, želim SINA! Nikad nisam jurila za BRAKOVIMA, ali su...

Osim po vokalnim sposobnostima, Katarina Kaja Ostojić poznata je i po brakovima. Pevačica se udavala tri puta! Bila je sa Nikolom Dragojlovićem, sa kojim ima ćerku Nikolinu, potom sa košarkašem Urošem Duvnjakom, a onda i sa svetski poznatim di-džejom Džuniorom Džekom. Tu, međutim, nije kraj! Pop zvezda, po svemu sudeći, uskoro će i četvrti put stati na ludi kamen sa fudbalerom Mateom Pavlovićem!

25.11.2020

11:55

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija