• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

08.12.2020

09:31

STANJE DARKOVOG OCA NIJE DOBRO! Podvrgao se ISTOJ OPERACIJI KAO PEVAČ - Lazić NAPUSTIO SRBIJU, nije uz njega!

Estrada

STANJE DARKOVOG OCA NIJE DOBRO! Podvrgao se ISTOJ OPERACIJI KAO PEVAČ - Lazić NAPUSTIO SRBIJU, nije uz njega!

Podeli vest

Darko je smanjio želudac početkom godine, a zatim i njegov otac Milan, 5. decembra. Međutim, stvari su se iskomplikovale.

Milan Lazić, otac folk pevača Darka Lazića, u teškom je stanju, o čemu smo detaljnije pisali OVDE. Naime, Milanu se iskomplikovala operacija smanjivanja želuca, kojoj se početkom godine podvrgao i sam Darko, te je sada na intenzivnoj nezi.

- Nisam dobro. U lošem sam stanju zbog mog Milana. Još ne znamo ništa tačno, lekari ništa ne pričaju. Došlo je komplikacija, operisao je želudac, kao i Darko. On je to teže podneo, kritično je, na intenzivnoj je. Darko je mlad, njemu je bilo mnogo lakše. Svi se molimo za njega - poručila je Branka, Darkova majka, dok je pevač trenutno van Srbije, u Švajcarskoj i nije uz oca.

Foto: instagram/darkolazicofficial

Otac Darka Lazića

Milan se na ovu operaciju odlučio nakon što je Darko uspeo da drastično smrša i promeni svoj fizički izgled zahvaljujući istom operativnom zahvatu, koji mu je urađen u januaru ove godine.

Kilogrami su mi predstavljali veliki problem, te sam tražio način da ih se rešim. Fizikalnu terapiju nisam mogao u potpunosti da izvodim, a i kretanje mi je predstavljalo problem zbog kilograma. Osim svega toga, krvna slika nije bila baš najbolja i to je pretilo da nastanu mnogo veći problemi. Na stranu sve to, nisam mogao normalno ni da se krećem, jer sam konstantno imao bolove, što me je baš mučilo - pričao je Darko u januaru.

- Pričao sam se lekarima i oni su mi rekli da je najbolje rešenje da smanjim želudac. U prvom trenutku bio sam uplašen, plašio sam se komplikacija koje bi mogle da nastanu. Sa hirurgom sam pričao i on mi je objasnio da se radi o rutinskoj operaciji, a da će kilogrami tek nestati posle nekoliko meseci. Sada sledi period oporavka organizma i dovođenja u normalno stanje. Potrebno je da prođe vreme, a nadam se da ću i ovu bitku pobediti. Ceo zahvat je prošao bez problema, imam nekoliko malih rezova na stomaku. Pušten sam brzo kući, a posle nekoliko dana sam otišao na kontrolu. Verovali ili ne, sada ne mogu da jedem onu količinu hrane koju sam nekada znao da pojedem. Ako sam pre mogao da pojedem dva parčeta torte, sada je to polovina jednog - ispričao je tada pevač.

Tri meseca kasnije, o smanjivanju želuca ponovo je govorio za medije.

- U početku nisam smeo ništa da jedem, a oporavak je protekao u najboljem redu. Nakon dva dana sam izašao iz bolnice. Prvo sam jeo kašice, sad već mogu da pojedem 2, 3 zalogaja mesa. Dobro se osećam, sve je u redu, hvala Bogu - ispričao je Darko tada za Blic.

Nimalo naivna operacija

Hiruški zahvat smanjivanje želuca podrazumeva stavljanje omče (prstena) oko vrha želuca, čime se formira mali džep gde dospeva hrana. Operacija traje 30 do 60 minuta, a očekivano vreme oporavka iznosi 4 do 6 nedelja. Međutim ovaj hiruški zahvat nije nimalo naivan i lak, zbog čega se većina pacijenata pred samo intervenciju predomisli.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj! Osim toga, saopšteno je da će selektor A reprezentacije Dragan Stojković Piksi u subotu nakon utakmice Juventus - Milan održati sastanak sa fudbalerima ta dva tima Dušanom Vlahovićem, Filipom Kostićem, Lukom Jovićem i Jan Karlom Simićem! Takođe, iz srpske kuće fudbala saopšteno je

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija