• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

09.12.2020

13:57

DARKOVOM OCU SE BORE ZA ŽIVOT! Stanje SVE GORE - oglasila se pevačeva MAJKA UTUČENA i saopštila...

Estrada

DARKOVOM OCU SE BORE ZA ŽIVOT! Stanje SVE GORE - oglasila se pevačeva MAJKA UTUČENA i saopštila...

Podeli vest

Porodica pevača Darka Lazića trenutno prolazi kroz pravu agoniju. Naime, Darkov otac Milan išao je na operaciju želuca, koja se u međuvremenu zakomplikovala.

Na ovoj operaciji bio je i Darko početkom godine, a loše vesti dočekale su popularnog folkera van Srbije, zbog čega se on prvim letom vratio u našu zemlju.

Milan Lazić je odlučio da ode na operaciju smanjenja želuca, nakon što je video da je njegov sin to učinio i uspeo drastično da smrša. Darko Lazić je juče rekao novinarima da mu je otac loše i da su lekari njegovoj porodici poručili da budu spremni na sve.

Foto: instagram/darkolazicofficial

Branka, Darkova majka, jutros je rekla da je stanje nepromenjeno.

- Stanje je isto. Nema boljitka - rekla je kratko utučena Branka.

Foto: tv pink printscreen

Podsetimo, Darkov je bio u inostranstvu kada se stanje Milana pogoršalo i on se odmah vratio u zemlju. 

- Operisao je želudac i pozlilo mu je. Šta se desilo, niko ne zna. Znam samo da mu je mozak ceo kompletno oštećen, da mu je stalo srce, reanimirali su ga... Ne znam stvarno šta se desilo, živ i zdrav je otišao... Ne znam šta bih ti rekao - objasnio je Lazić.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija