• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.12.2020

15:48

Marko Bošnjak je ZASENIO SVE SVOJIM GLASOM u Pinkovim zvezdicama, danas je ovaj DEČAK PORASTAO, a evo kako izgleda! (FOTO)

Estrada

Marko Bošnjak je ZASENIO SVE SVOJIM GLASOM u Pinkovim zvezdicama, danas je ovaj DEČAK PORASTAO, a evo kako izgleda! (FOTO)

Podeli vest

Marko Bošnjak, dečak koji je pre pet godina fascinirao milionski auditorijum u takmičenju "Pinkove zvezdice", kada je u drugoj sezoni odneo pobedu.

Ovaj talentovani dečak nikada nije odustao od muzike, a svoju karijeru planira da podigne na viši nivo. 

Pre učešća u "Pinkovim zvezdicama", Marko je bio na jednoj audiciji na kojoj mu je žiri rekao da nije talentovan. To se ispostavilo kao netačno.

Foto: Printscreen You Tube/Pinkove Zvezde

- Neki ljudi su mi tada rekli da ne znam da pevam... Ali ne želim da pričam o njima, jer se okrećemo lepim stvarima. Želim da radim na sebi i ne bih više da se obazirem na takve komentare. Dokazao sam da znam da pevam i to je meni najveća nagrada - rekao je Marko.

Nakon što je te 2016. godine pobedio, nastavio je da razvija svoj talenat. Nedavno se prisetio momenta kada je nagradu odneo kući i uz sledeću poruku opisao kako su za njega izgledale ove četiri godine.

U nastavku pogledajte kako ovaj dečak izgleda danas. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija