• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.12.2020

23:00

KRIVI ZUBI, KRATKA KOSA, a ona je BILA HIT! Danas su naši NAJPLAĆENIJI PEVAČI, a ovako su izgledali na AUDICIJI za ZVEZDE GRANDA! /FOTO/

Estrada

KRIVI ZUBI, KRATKA KOSA, a ona je BILA HIT! Danas su naši NAJPLAĆENIJI PEVAČI, a ovako su izgledali na AUDICIJI za ZVEZDE GRANDA! /FOTO/

Podeli vest

Neki su potpuno promenili izgled, neki su ostali gotovo identični, ali se jedno nije promenilo - njihov slavujski glas i dobro pevanje.

Direktor Grand produkcije Saša Popović, izgradio je veliki broj muzičkih zvezda koje su prošle kroz muzičko takmičenje "Zvezde Granda".

Foto: Printscreen You Tube/Grand Online

"Zvezde Granda" su počele sa emitovanjem 2004. godine, a od tada, pa sve do danas, kroz takmičenje je prošlo na hiljade takmičara. Ipak, neki su uspeli da se izbore za svoje mesto u javnosti, a sada su među najtraženijim pevačima "Granda". 

S obizirom da svake godine pojavljuju novi kandidati, malo ko se seća kako su poznati, koji su prošli kroz takmičenje "Zvezda Granda", izgledali na audiciji.

Među najpopularnijim pevačima "Granda", su:

Tanja Savić

Foto: printscreen

Tanja je postala poznata zahvaljujući učešću u "Zvezdama Granda" davne 2004 godine, kada je osvojila treće mesto u finalu.

Izdala je četiri albuma, a skoro svaka pesma joj je postala hit.

Tanja je pevačica u koju je Saša Popović ulagao najviše.

Najviše smo očekivali od Tanje Savić. Ona je jedna vanserijska pevačica. Divna, lepa, mlada devojka koja se u "Zvezdama Granda" pojavila sa svojih 19 godina. Pevačica koja je sigurno mogla da nasledi Cecu Ražnatović i koja je na početku karijere imala prave hitove. Mi smo joj birali pesme i vodili njenu karijeru. Međutim, splet različitih okolnosti je doveo do toga da je jednostavno nema. Mislim tu je ona, ali nije to ta Tanja Savić za koju smo mislili da će biti stvarno vrhunska zvezda - objasnio je Saša Popović jednom prilikom.

Milica Todorović

Foto: Printscreen

Milica se sa 13 godina prijavila na audiciju za prvu sezonu "Zvezda Granda", međutim, tada je ispala u takmičenju.

Nakon toga se prijavila za drugu sezonu, koja je bila 2005. godine i pobedila kao najmađa učesnica. 

Milica je od tada objavila veliki broj hitova, kao što su: "Reci ja", "Uporedi me", "Sve je uzalud", "Tri čaše", "Moje zlato" i mnoge druge.

Darko Lazić

Foto: Printscreen

Darko je postao poznat nakon učešća u četvrtoj sezoni "Zvezda Granda" 2009. godine, kada je odlukom publike, odneo pobedu.

Lazićeve pesme koje su postale hitovi su: "Korak do sna", "Majko", "A nekad je dolazila stalno" i mnoge druge.

Radmila Manojlović

Foto: Printscreen

Rada se 2003. godine prijavila na audiciju za "Zvezde Granda", međutim, nije imala sreće, te je ponovo pokušala četiri godine kasnije i u finalu osvojila drugo mesto.

Prvi album je izdala 2009. godine pod nazivom "Deset ispod nule", a uglavom sve pesme nakon toga su joj postale hitovi.

Milica Pavlović

Foto: Printscreen

Milica se prijavila na audiciju "Zvezda Granda" u sezoni 2011/12, stigla do finala, a nakon toga je od produkcije dobila svoju prvu pesmu pod nazivom "Tango".

Ova pesma je postala veliki hit, nakon kog je njena karijera krenula uzlaznom putanjom, te je sada jedna od najtraženijih pevačica "Granda".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija