• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2020

10:04

NIJE MI DAO DA... Darko Lazić se prisetio preminulog oca, pa otkrio DETALJE iz života koje NIKO NIJE ZNAO

Estrada

NIJE MI DAO DA... Darko Lazić se prisetio preminulog oca, pa otkrio DETALJE iz života koje NIKO NIJE ZNAO

Podeli vest

Pevač Darko Lazić, 15. decembra sahranio oca Milana koji je preminuo od komplikacija usled operacije smanjena želuca

Folker je veoma teško podneo smrt oca, a sada je nakon gubitka stao pred kamere i otvoreno govorio o njihovom odnosu. 

Tom prilikom, Darko je istakao da ga je u pravo otac, koji je bio harmonikaš, uveo u muzičke vode. Međutim, on je priznao da mu otac nikada nije davao harmniku, već je insistirao da peva. 

“Inače sam voleo da sviram harmoniku, ali on mi nikad nije dao. “Ti ćeš da pevaš”, tako mi je rekao. I tako sam počeo”, priznao je Lazić koji je nakon devetog puta prošao audiciju za “Zvezde Granda”, i desetog puta je i pobedio.

Foto: Dejan Živančević

Darko lazić na sahrani oca Milana

 - Otac je bio najponosniji kada sam pobedio u “Zvezdama Granda”. Bio je ponosniji i od mene -  rekao je Lazić u emsisiji "Đir sa Memom". 

Darko je nedavno progovorio i o tragediji koja ga je zadesila.

 - On je na operaciju otišao potpuno zdrav. Operacija je prošla uspešno, njemu je posle toga pozlilo i stalo mu je srce, reanimirali su ga. I pao je u komu i nije se ni probudio. Neću podneti prijavu, ja mog oca ne mogu vratiti sa tim, on je potpisao da ide na operaciju, ne mogu nikog da krivim. Tako je Bog rekao, tako je morao da bude. Kolege su mi pružile podršku i hvala im na tome. Marina je moja najveća podrška, moj rođeni brat mi je bio takođe najveća podrška. Loreni nismo saopštili, neka prođe malo vremena, mora saznati ali kad dođe vreme za to -  rekao je Darko u emisiji "Premijera - vikend specijal".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija