• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs, Informer.rs

30.12.2020

20:29

JA SAM JEDNA OD NAJTRAŽENIJIH PEVAČICA! Jana progovorila o ZARADI I BAKŠIŠU koji dobija - VELIKE SUME SU U PITANJU!

Estrada

JA SAM JEDNA OD NAJTRAŽENIJIH PEVAČICA! Jana progovorila o ZARADI I BAKŠIŠU koji dobija - VELIKE SUME SU U PITANJU!

Podeli vest

Pevačica Jana Todorović je zahvaljujući svom glasu jedna od najtraženijih pevačica sa javne scene. Ona ističe da je veoma skromna, ali i da joj poziva za nastupe nikada ne manjka.

- Mene raduje ta priča, jer sam već toliko godina na estradi. Pored mene, tražen je i Radiša Trajković Đani. Ali realno, ja sam jedna od najtraženijih pevačica. Kada nije bilo vreme korone, imala sam dosta nastupa. Recept je u tome što sam prvenstveno skromna, kao i energija kojom isijavam.

Pevačica je istakla da je i tokom korone imala nekoliko nastupa, ali i da je mnoge otkazala upravo zbog koronavirusa. 

- U vreme korone sam imala nekoliko nastupa u inostranstvu, privatna veselja. Raduje me da se bar nešto dešavalo. Imala sam dosta dogovorenih termina, kao i moje kolege, međutim nešto sam morala da otkažem. Nadamo se svi boljim vremenima.

Foto: Printscreen You Tube/ AmiG Show

Kako se spekuliše da Jana ima jedan od najvećih bakšiša na estradi, ona ipak to nije želela preterano da komentariše. 

- Mislim da je to lažna slika. U ovom momentu je nepristojno o tome da pričam. Nije situacija onakva kakva treba da bude. Velike su sume u pitanju, ali mi na kraju taj novac ne dobijemo, jer se to raspodeli sve na jednake delove. Ili smo unapred dogovorili svoje honorare sa menadžerom i vlasnikom veselja. Mi smo u stvari svi na fiksnu cenu.

 

 

S obzirom na to da je uspela da izgubi višak kilograma, pevačica je otkrila tajnu svog mršavljenja. 

- Iskrena da budem, dugo se borim sa kilogramima. Mislim da sam sada pri kraju sa mršavljenjem i da ću uskoro da dođem do željene kilaže. Nisam ugrađivala balon u želudac kao moje brojne kolege. Mislim da je to po mom mišljenju preterano, jer nemam toliko viška za skidanje. Obratila sam se mojoj nutricionistkinji koja sarađuje sa polovinom estrade i koja me je preuzela u svoje ruke. Krenula sam sa dijetom za vreme korone i da budem precizna, novo poglavlje sam započela prvog aprila. Ukupno sam izgubila 13 kilograma. Možda sam u međuvremenu vratila tri ili četiri kilograma, ali eto, vratiću se ja na staro i potrudiću se da idem dalje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija