• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2021

12:30

ESTRADA DOČEKALA BOŽIĆ U SVOJIM DOMOVIMA! Liturgije, posne trpeze, pričešće, a kod nekih se pevalo i nazdravljalo /FOTO/

Estrada

ESTRADA DOČEKALA BOŽIĆ U SVOJIM DOMOVIMA! Liturgije, posne trpeze, pričešće, a kod nekih se pevalo i nazdravljalo /FOTO/

Podeli vest

Poznate ličnosti su pokazale kako su dočekale božićne praznike ove godine, a mnogi domaći VIP-ovci potrudili su se da ispoštuju sve običaje

Popularna pevačica Svetlana Ceca Ražnatović tradicionalno na najradosniji praznik Božić se pričestila u ponoćnoj liturgiji u Hramu Svetog Save. Pevačica je u hram došla u društvu sa nekoliko članova porodice i posle liturgije primila sveto pričešće.

Viki Miljković takođe je prisustvovala liturgiji u Hramu Svetog Save. 

Pevačica Neda Ukraden je pokazala kako uživa sa unucima, a, poput Milana, i oni su se fotografisali sedeći na podu, dok je oko njih bila praznična dekoracija, ali i badnjaci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

 

Pevačica Seka Aleksić dobila je sijaset pozitivnih komentara za dekoraciju u svom domu u Staroj Pazovi.

- Mi smo spremni, da dočekamo Božić! - napisala je na jednoj od objava. 

Posle ponoći, Seka je snimila i kako je dekorisala dom za najradosniji hrišćanski praznik i kako je opremila trpezarijski sto za svečani ručak. 

Foto: TV Pink printscreen

Katarina Kaja Ostojić dočekala je Božić na liturgiji, a potom je iskoristila priliku da svojim pratiocima čestita praznik. 

 - Hristos se rodi! Neka se rađa ljubav, neka nas služi zdravlje i sreća, neka nam samo dobro bude na putu - poručila je ona. 

Foto: TV Pink printscreen

Folker Boban Rajović dočekao je praznik u Hramu Svetog Save gde je prisustvovao božićnoj liturgiji. 

"Mir Božiji, Hristos se rodi", napisao je pevač. 

Glumica Marija Karan, iako je u Americi, nije propustila priliku da obeleži Božić u svom domu. Ona je za Badnje veče pripremila razne posne đakonije.

"Srećno Badnje veče", poručila je glumica. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

 

Radiša Trajković Đani nazdravio je sa sinovima Milošem i Markom povodom najradnosnijeg hrišćanskog praznika, te je pokazao i da je spremio prase kako bi na današnji dan bila bogata trpeza u njihovom domu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djani (@djanimusic)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija