• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

11.01.2021

14:26

TAMARA ĐURIĆ LAŽIRALA TRUDNOĆU?! NOSILA JE PLASTIČAN STOMAK - pljušte komentari! Isplivala ISTINA! /FOTO/

printscreen

Estrada

TAMARA ĐURIĆ LAŽIRALA TRUDNOĆU?! NOSILA JE PLASTIČAN STOMAK - pljušte komentari! Isplivala ISTINA! /FOTO/

Podeli vest

Par dana nakon što je na svet donela ćerkicu, Tamaru Đurić optužili da je obmanula naciju!

Zvezda rijalitija "Farma" Tamara Đurić ostvarila se u ulozi majke, a na svet je, kao što je poznato, donela devojčicu.

Nekadašnja rijaliti učesnica uživa u majčinstvu, a mnoge je raznežila novim trenucima provedenim sa naslednicom.

Da postoje oni koji ne vole njen lik i delo govore komentari koji su se proširili munjevitom brzinom na Internetu. 

Naime, reč je o tome da starleta nije bila uopšte trudna i da je sve lažirala!

"Za neupućene, žena nosi uloške posle porođaja nalik na pelene jer krvari, na koji god način da se porodila. Uske i plitke farmerke je nemoguće obući koliko god kila da ima. Niti je udobno, niti praktično, ako je carski rez, od reza ne bi mogla da se zakopča", "Ova žena nije ni bila trudna, to je jasno kao dan", "Plastika, i plastični stomak", samo su neki od komentara koji su se pojavili na internetu.

Foto: printscreen

Tamara Đurić

Pozvali smo Tamaru da proverimo glasine koje kruže o njoj:

- Bože sačuvaj, kakvi komentari. Stvarno ne znam šta da kažem na ovo sada, naprosto sam iznenađena. Ja sam neko ko je vodio računa u trudnoći, vežbala sam do porođaja. Kilažu sam dovela do savršensva iako je prošlo svega par dana od porođaja. Nemam postporođajnu depresiju i savetujem sve devojke, žene koje planiraju da se ostvare u ulozi majke da budu što aktivnije tokom trudnoće jer će im posle biti mnogo lakše - priča starleta i dodaje:

- Kod mene se ništa nije promenilo, samo sam dobila jednog malog anđela koji je upotpunio moj život. Što se komentara tiče, uvek će biti hejtera koji će me nazivati raznim imenima i izmišljati razne gluposti kao i ovu, ali tome ne bih da dajem na značaju - rekla je Tamara za naš portal. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija