• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

11.01.2021

16:18

LUKAS BRUTALNO ISPROZIVAO KIJU I NJENU KNJIGU - Tužno, šta tu PIŠE! Sajam knjiga je postao BEOGRADSKI VAŠAR! Ivo Andrić se PREVRĆE U GROBU!

Estrada

LUKAS BRUTALNO ISPROZIVAO KIJU I NJENU KNJIGU - Tužno, šta tu PIŠE! Sajam knjiga je postao BEOGRADSKI VAŠAR! Ivo Andrić se PREVRĆE U GROBU!

Podeli vest

Aca Lukas je otkrio da bi voleo da napiše knjigu o svom životu, ali da nema dovoljno vremena za to.

- Ja pišem dobro, ali nemam vremena. Vanja Bulić je jedini čovek kome bih to mogao da prepustim, jer ne znam da li bi bilo dobro da se moje izražavanje prenese direktno. Svako ima pravo da piše, ali ne razumem kada to rade posle jednog i po hita ili dva albuma. Neki su pisali i posle onih Zadruga - istakao je pevač za Svet, da bi na konstataciju novinara da je 2018. godine na Sajmu knjiga bila najprodavanija autobiografija Kije Kockar, odgovorio:

Foto: printscreen

- Tužnog li Sajma ako je tako. Ti se šališ sa mnom? Na Sajmu knjiga? Šta je sa svetskim piscima, klasicima? Dobro je što ne idem na Sajam knjiga, sve knjige koje je trebalo da pročitam, ja sam već pročitao i dobro je što ne čitam ove nove. O, Bože me sačuvaj, šta li piše u toj njenoj knjizi? Je l' to o njenom životu? - prozvao je pevač Kristinu Kockar i dodao:

- Znači to se brzo pročita. Koliko ima, dve-tri strane? Koliko strana može da ima knjiga osobe koja se pojavila pre godinu-dve dana? E, Dobrice Ćosiću, e, Ivo Andriću! Prevrću se u grobu - nije prestajao da se čudi Aca, da bi naposletku dodao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

- Ako je tako, intelektualnija manifestacija od Sajma knjiga je beogradski vašar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bata Koja

pre 3 godine

Pa ko je Aci kriv sto je "polupismen" (zna da se potpise, nesto procita u novinama i na internetu i nazvrlja neke hjeroglife), pa njemu je najvece "literalno" deostignuce , citanje "alana forda" a i to sa mukom kako on objasnjava...... i ocete da takav kazne nesto pametno, nema sanse! Takav samo ume da vredja i ponizava , pogotovo ako je neko pismeniji i obrazovaniji od njega....

Nataša

pre 3 godine

A jes' dotična Kija pismena, neko joj drugi napisao knjigu, ona samo dostavila košuljicu, a pisac iz izdavačke kuće razradio knjigu i voila gotov Kijin Potpis.

Amater

pre 3 godine

LUKAS JE U PRAVU,KNJIGU PISU I ONI NEPISMENI..OVAKVE KNJIGE KOJE PISU ANONIMUSI IZNEDRENI PREKO NEKOG RIJALITIJA ILI VEZE SA POZNATIMA MOGU POSLUZITI PAMETNIM I EDUKOVANIM LJUDIMA KAO ZAMENA ZA TOALETNI PAPIR.

milan

pre 3 godine

Aco Care,... Pa kijina knjiga ima samo prvu stranu,... valjda ce se do penzije nakupiti jos koja

Van Halen

pre 3 godine

Ne volim Kiju, ali ko je bre Aca Lukas da prica o tome ko pise knjige a ko ne!? Za pocetak ta Kija ima mnogo vise skole od ovog ulicara. Drugo, gde su nadlezni organi i institucije koje ce dovoliti ko moze da stampa knjige a ko ne. Ovom ulicaru ne smeta sto je Ceda Cvorak napisao knjigu i postao clan Udruzenja Knjizevnika Srbije!???? Sav taj polusvet treba skinuti sa javne scene. Ne smeta mu sto mu se bivsa zena naziva dizajnerkom???? Dno dna.

ljuba

pre 3 godine

Aco narkomanu, nisi ti procito ništa u zivotu, a Ivo Andrić je za tebe misleona imenica. nažvrljaj ti nešto pa makar i na toalet papiru da ostane neki trag, a zna se šta može pa to procitaj.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija