• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/Informer.rs

13.01.2021

09:43

KOMŠIJE DARKA LAZIĆA IZ BRESTAČA OTKRILE SVE TAJNE: Ima veliko imanje, TRI KUĆE, mora da se PRIMIRI, a onda su pomenuli MARINU I ALKOHOL

Estrada

KOMŠIJE DARKA LAZIĆA IZ BRESTAČA OTKRILE SVE TAJNE: Ima veliko imanje, TRI KUĆE, mora da se PRIMIRI, a onda su pomenuli MARINU I ALKOHOL

Podeli vest

Meštani Brestača gde pevač Darko Lazić živi kažu da im je prirastao srcu i da je dobar momak, ali da navodno ne mogu njegove poroke i ponašanje da opravdaju uvek

U rodnom kraju pevača Brestaču, tri kuće jedna do druge sve su u vlasništvu Lazića. Jedna od pokojnog oca Milana, druga od brata Dragana i ona najveća je zapravo Darkova. Kako komšije tvrde imanje vredi milione.

 - Imaju veliko imanje i na njemu tri kuće. Šuškalo se po selu da vredi milione, ali je nepristojno zalaziti ljudima u džep. Darko je pevao brojna veselja gde je zgrnuo ogroman novac. Nije jednostavno baviti se pevanjem, ali onaj ko ume, što da ne živi lepo od ovog posla. Darkova je najveća kuća i još uvek je u izradi. Nema fasadu i još je ostalo dosta toga da se uradi oko nje i unutar nje. Znam da je nameštaj skupocen i da su ga uvozili iz raznih zemalja. Marina je to birala sve sa ukusom -  tvrdi komšija koji dobro poznaje porodicu Lazić.

Jedna od komšinica iz ulice pored kaže kako je navodno Marina uspela Darka da smiri, ali da i dalje brzo vozi i pije.

 

 

 - Uspela je njega Marina da smiri. Vidite kako je porodičan čovek i koliko toliko se drugačije ponaša. Problem je što i dalje brzo vozi ulicama. Voli motore, automobile, vidi se da je to njegova strast. Čula sam da voli i da popije koju. Ne bi trebalo da pije od kada je ugradio balon u želudac. Mora još da se primiri, ako želi da se potpuno posveti Marini i Alekseju -  govori komšinica.

U obližnjim prodavnicama prodavačice tvrde kako je Darko ljubazan, ali da se na njegovom licu primeti bol i tuga za ocem. Kažu da su mu oči pune suza jer svakodnevno plače zbog gubitka koji je svež.

 - Dogodila mu se tragedija sa ocem i razumljivo je da je tužan i neraspoložen. Vidi mu se tuga u duši. Oči su mu uvek pune suza svaki put kada pazari. Darko je zaista fin dečko, ostavi često kusur kada nešto pazari. Nikada nije bio škrt. Deli sirotinji na ulici i šakom i kapom. Jednom prilikom sam videla kako je prosjaku ostavio 2.000 dinara. O Lazićima imam sve najlepše da kažem. Ovo je malo mesto i jedni druge moramo da poznajemo. Tako smo upoznati i sa njima, Darka smo pratili od početka takmičenja. Ko bi rekao da će tako na kraju napredovati i napraviti veliko ime na estradi -  kaže prodavačica, dok se u obližnjoj kafani navodno žale kako je Marina uobražena.

 

 

 - Darka obožavamo, ali Marinu ne. Uobražena je i puna sebe. Ima osećaj kao da je kraljica jer se udala za Lazića koji ima puno love. Trebala bi malo da se spusti na zemlju i shvati koliko je teško zaraditi dinar. Dao bih ja njoj da radi za 20.000 dinara, pa da vidim kako bi se bahatila i uobraženo šetala ulicama -  zaključuje čovek iz kafane.

Jedan od prvih komšije koji zarad dobrih susedskih odnosa nije želeo da se slika, kaže kako je Darkov pokojni otac Milan već imao problema sa zdravljem pre nekoliko godina.

 - Uništila ga je operacija želuca. Nažalost je otišao i tu nema povratka. Pre par godina je bio u životnoj opasnosti kada je doživeo infarkt. To je sve od kilaže. Voleo je dobro da popije i pojede, kilogrami su se sami taložili i sve je to uticalo na njegovo zdravlje - kaže komšija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije
Politika

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije

Prihvatanje preporuke od strane Odbora za političke poslove Saveta Evrope (SE) da takozvano Kosovo i Metohija bude primljeno u Savet Evrope predstavlja direktno kršenje interesa Srbije, našeg suvereniteta i integriteta ali i kršenje principa na kojima počiva sam Savet Evrope, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

28.03.2024

09:44

TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!
Live TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!

Od kako se od utorka popodne pojavila informacija da je devojčica Danka Ilić (2) nestala u naselju Banjsko polje kod Bora, cela Srbija se pita samo jedno: gde je moglo da nestane dete koje je, kako se do sada zna, u presudnom trenutku bilo sa majkom, ima nepune dve godine i od koga nema traga na mestu i u okolini nestanka. Tokom 30 sati potrage, u javnost su stizale nove informacije o okolnostima nestanka devojčice, a mi vam donosimo ključne momente drame koju od sinoć prati cela Srbija i čijem se pozitivnom ishodu svi nadaju. Na ovu tremu u "Info jutru" govorili su Ivan Simić, advokat, Nenad Periš, otac stradalog Mateja Periša i Jugoslava Zajić, psihoterapeut.

28.03.2024

09:39

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija