• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2021

16:30

TEŠKA MAŠINERIJA POD NAPONOM: Željko Mitrović ovog puta zadao je opasan udarac /VIDEO/

Estrada

TEŠKA MAŠINERIJA POD NAPONOM: Željko Mitrović ovog puta zadao je opasan udarac /VIDEO/

Podeli vest

Željko Mitrović, prihvatio je interesantanu opkladu i izazov od muzičke zajednice Srbije.

Kako već njemu doliči - vrlo je ozbiljno pristupio situaciji i sa svojim bendom "Monx" u narodnom periodu možemo ga naći u studiju, gde snima, komponuje i producira 30 pesama za 30 nedelja, a svaka pesma imaće i svoj video.

Ovaj sve samo ne običan biznismen, i ovog puta želi da svoj talenat, uz pomoć pažljivo odabranih muzičara, iskoristi na najbolji mogući način – i to dokazuje i ovaj put!

Foto: pink

Praznici su skoro već na svom izmaku…čeka nas samo još Srpska Nova godina, da bi smo rekli da je s njima gotovo, ali Željko sa svojim super-bendom nije ni blizu kraja. Naprotiv! “Monx” je snimio sedmu po redu pesmu - ”Novi zakon”, i sedmi video koji je vrlo pod prazničnim naponom! Čak i više od toga!

Nakon šest uber-hitova sa više milionskim pregledima na Youtube-u, na koje regionalna scena nije mogla ni da pomisli da će se desiti – došao nam je “Novi zakon”, koji je realno baš zakon, i koji može samo da postidi sve one koje nisu verovali da će Željko i ekipa sedmu pesmu za ovo kratko vreme napraviti u jednu pravu bombu koja ruši bez ikakvog objašnjenja - sve muzičke granice! A zašto je bend “Monx” tako poseban? Željko Mitrović, kao iskusan muzičar nije tek tako okupio muzičare koje predstavljaju bend “Monx” – ovi mahom mladi ljudi puni inovacija, ideja i elana sjajno se udružuju sa njegovim vizionarskim kreativnim karakterom koji ne samo da zna šta želi od svake sledeće numere, već i od svakog narednog videa! Zapravo kao i svega čega se lati – Mitrović se jednostavno projektu u potpunosti daje, zbog čega i očekuje da se taj kvalitet otelotvori.

Svako ko je pratio urbanu domaću muzičku scenu osamdesetih godina – ne sumnja u Mitrovićevo iskustvo i kvalitet; što upravo potvrđuje i video koji je Željko pre par dana na svom kanalu objavio - gde sa samo šesnaest godina svira bas u tadašnjem popularnom Beogradskom bendu “Oktobar 1864”. Kada bi smo poredili mlađanog Željka sa ovom danas, primetili bi smo sličnosti, al i razlike u nastupu i sviranju, al i u držanju! Ono što je sigurno ostalo isto je strast prema muzici i ljubav prema dobro poznatom fank pravcu. Zato je i ¨Novi zakon¨ povratak fanka na veliku scenu! Ovo je jak gruv - ovo je jednakost. I nije važno da li si veliki ili mali – ova teška mašinerija zadaje opasan udarac i nema ideju da tek tako da stane!

Fank bit je zavladao sa bendom “Monx”. Željko se postarao da je svaka stvar autentična i da svakako ostavi opasan utisak na publiku! Sa svakom novom pesmom granice se pomeraju – a ovaj “Novi zakon” biće himna slobode i svega što vera u novu 2021. donosi!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija