• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.01.2021

17:28

ANA NIKOLIĆ ODLUČILA DA UPIŠE OVAJ FAKULTET! Pevačica MENJA PROFESIJU - evo čime želi da se BAVI!

Estrada

ANA NIKOLIĆ ODLUČILA DA UPIŠE OVAJ FAKULTET! Pevačica MENJA PROFESIJU - evo čime želi da se BAVI!

Podeli vest

Pevačica Ana Nikolić otkrila je da je poželela da upiše Medicinski fakultet.

Ana Nikolić poželela je da upiše Medicinski fakultet, a o tome je progovorila u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Foto: Printscreen You Tube/RTV Pink Official

- "Želim sa upišem Medicinski fakultet", tako sam rekla tetki, a ona je počela da se smeje. Rekla sam joj da sam ozbiljna. Međutim, njoj je odmah bila muka kada je to čula. Pre svega, ona je na prvoj liniji fronta u kovid zonama - počela je priču Ana, pa dodala:

Foto: printscreen instagram/ananikolicofficial

- Na to mi je tetka poručila "onda ću ja da budem pevačica", slatko smo se nasmejale. Bivša svekrva će mi sve prikupiti od papirologije šta mi treba. Poručila sam joj da ću šest godina fakulteta završiti za tri - kroz osmeh je rekla Nikolićeva za "Premijera-Vikend specijal".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera Bandera

pre 3 godine

Ana Nikolić doktorka???????? Ta vest je opasnija od korone!!!!!

pejapeja

pre 3 godine

Bas lepo. Velika podrska. Ja sam kao mali imao zelju da imam fabriku cokolade, da jedem cokolade svaki dan. Nije mi ispelo ali njoj mozda hoce.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59