• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star

24.01.2021

22:08

FUTA PROGOVORIO O ZDRAVSTVENOM STANJU MARINE TUCAKOVIĆ: Po ceo dan SPAVA, ne ustaje iz KREVETA, nema snage DA PRIČA!

Estrada

FUTA PROGOVORIO O ZDRAVSTVENOM STANJU MARINE TUCAKOVIĆ: Po ceo dan SPAVA, ne ustaje iz KREVETA, nema snage DA PRIČA!

Podeli vest

Suprug Marine Tucaković otkrio je u kakvom je trenutno zdravstvenom stanju.

Nakon što je društvene mreže obišla fotografija Marine Tucaković, nastala na odmoru u Zlatiboru, njen suprug Aleksandar Radulović Futa otkrio je detalje njenog zdravstvenog stanja.

Foto: printscreen

- Šta da vam kažem... Cela ova situacija oko virusa još više utiče na njeno stanje. Sve vreme je zatvorena u kući, slabo se kreće jer ne sme. A sve to dovodi do depresivnog stanja. Marina je sada krenula sa šestim ciklusom hemioterapija - ispričao je kompozitor i dodao:

- Normalno je da joj je loše. Po ceo dan spava, ne ustaje iz kreveta. Umorna je i smlaćena. Ali neka je, nek se odmara. Ja je ne diram. Spremam sve što treba, donosim joj hranu, a njeno je samo da se odmara i da se ne izlaže stresu. Marina je trenutno u takvoj fazi, nema snage da priča, pa se nikome ne javlja na telefon.

Foto: Printscreen You Tube

Osim toga, Aleksandar je istakao koliko je zgađen pojedinim medijima koji prenose netačne informacije o zdravlju Tucakovićeve.

Ne umire, kao što se priča, samo je takav proces sa tim terapijama. To što se oseća loše je samo očekivana reakcija. Samo da izdrži desetak dana, pa će biti bolje - zaključio je Radulović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija