• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2021

14:40

SEVERINA ISKOPIRALA CECU! Pozirala u BAZENU usred zime - SKINULA SE, pa ZAPALILA Instagram! Svi komentarišu JEDNO /FOTO/

Estrada

SEVERINA ISKOPIRALA CECU! Pozirala u BAZENU usred zime - SKINULA SE, pa ZAPALILA Instagram! Svi komentarišu JEDNO /FOTO/

Podeli vest

Ne zna se koja bolje izgleda!

Pevačica Ceca Ražnatović nedavno je pozirala u haljini u bazenu, što je izazvalo pravi bum na društvenim mrežama.

Providno plava haljina isticala je njene obline, pogotovo onako mokra, kada je pratila svaki deo njenog tela.

Cecine fotke nikoga nisu ostavile ravnodušnim, a sada je isto uradila i Severina!

Kadar je identičan, a mnogi su pomislili da je čak reč i o istom bazenu. Seve se samo malo više raskomotila i obukla je kupaći kostim, koji je u istoj boji kao Cecina haljina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Svi komentarišu da se ne zna koja bolje izgleda i da su godine za njih samo broj.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Haris

pre 3 godine

Šta je bilo ne smijete više ni uslikati bakicu i kučence.Seve je riba vrh i nije folerka.Šta je radila sa tim se nosi i živi.Respekt zbog toga.

NEBOJŠA

pre 3 godine

ZA RAZLIKU OD CECE SEVERINA IMA ŠTA POKAZATI !!! LJUDI CECA JE GRAĐENA K'O ''RAHITIČNO PILE'' I SVE ŠTO NA SEBI IMA LEPO,A DA NIJA ''PLASTIKA'' JEDU OČI.SVE OSTALO JE KATASTROFA I ''KUPLJENO NA RECIKLAĆNOM OTPADU ''

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija