• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

27.01.2021

19:15

RASTA SE OGLASIO! Evo šta je PRVO URADIO, čim je izašao iz ZATVORA - Presrećan sam i DOBRO SE OSEĆAM, ali...

Estrada

RASTA SE OGLASIO! Evo šta je PRVO URADIO, čim je izašao iz ZATVORA - Presrećan sam i DOBRO SE OSEĆAM, ali...

Podeli vest

Poznati reper Stefan Đurić Rasta danas je nakon četiri meseca izašao iz pritvora. Rasta je ovog popodneva napustio Okružni zatvor u Beogradu, a odande je izašao sa crnim kesama u rukama.

Rasta se sada oglasio i otkrio kako se oseća povodom toga što je napolju posle četiri meseca provedenih iza rešetaka.

Kako kaže, prvo što je uradio jeste da je otišao da vidi ćerkicu Taru, koju je dobio u braku sa pevačicon Anom Nikolić, a zbog toga nije skidao osmeh s lica.

- Dobro sam, hvala na pitanju. Sa detetom sam trenutno, to je prvo što sam morao da uradim, čim sam izašao. Sve je u redu, presrećan sam što sam sa Tarom, i zbog toga sam sada najsrećniji, još nisam spreman da dajem izjave o samom hapšenju, hvala na razumevanju - poručio je Rasta kroz osmeh.

Foto: instagram/stefanrasta

Podsetimo, Stefan Đurić Rasta, uhapšen je u oktobru prošle godine kada je policija kod njega pronašla pet grama marihuane, a potom je po nalogu tužilaštva urađen i pretres njegovog stana u kom je pronađena veća količina skanka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mica Haubica

pre 3 godine

ko je sad pa ovaj? Jel i on ispao iz frižidera, a?

Napraviste

pre 3 godine

Napraviste od ovog narkomana "poznatog repera". Da se nije drogirao, ne bi ni bio "poznat". Napravio neku nesvakidasnju frizuru, drogira se i to je vama dovoljno da napisete da je poznat. Vama takve stvari bilduju citanost, ali sa kakvim ocenama i komentarima? Ne objavljujete komentare koji vas ruse, sto je normalno, ali dajte ne sira citalacka masa, a ne samo vas Admin i jos poneko vas lajkuje. A, to sto mu je najbitnija cerka, je druga strana njegove psihe, gde preovladava malo svetlih segmenata. Pa ti da si pravi roditelj, mislio bi na buducnost svog deteta, a ne bi se drogirao i pravio skandale. Pusti ti karijeru. Pa napravili su normalni ljudi karijere u svim oblastima zivota, izveli decu na pravi put, zaradili dovoljno, ali se, majstore, nisu drogirali, k***ali i tako dalje i tako blize. Pametnom - DOSTA.

Srki

pre 3 godine

Odma u Zadrugu,Mitrovic voli ovake likove.Trazi dva stana u naselju Beograd na vodi.

Normalan iz Srbije

pre 3 godine

Pa probajte bar vi iz redakcije zabave da ozdravite. Pa koga bre zanima šta ova narkomančina raspala radi i kuda ide? Molim vas!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija