• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2021

22:29

"KAD HOĆU, IZGLEDAM ODLIČNO!" Marina Tucaković ZAPALILA novom fotkom - nećete je PREPOZNATI! Totalno se TRANSFORMISALA /FOTO/

Estrada

"KAD HOĆU, IZGLEDAM ODLIČNO!" Marina Tucaković ZAPALILA novom fotkom - nećete je PREPOZNATI! Totalno se TRANSFORMISALA /FOTO/

Podeli vest

Već godinama se bori sa opakom bolešću, ali je to ne sprečava da radi na svom izgledu.

Mediji su danima pisali da njeno zdravstveno stanje nije dobro, a on je sada rešila da stane na put pričama i dokaže da - kada hoće, zaista izgleda dobro, a nadamo se da se tako i oseća.

Marina je na fotografiji isfenirana, promenila je frizuru i ofarbala se. Našminkala se i obukla ležerno, ali lepo.

 

 

- Kad hoću, izgledam odlično - napisala je Tucakovićka i iznenadila sve, a komentari ne prestaju da stižu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
neka se ne prepušta

pre 3 godine

živa bila tek je 60 godina ima da napuca bar još 20.Tamo gde želi da ode nije nikad kasno da se stigne.

jelena234

pre 3 godine

" isfenirana, promenila je frizuru i ofarbala se..." Je l' moguce da je covek koji je ovo lupio toliko neobavesten? Marini je opala kosa od citostatika jos pre pola godine, a ovo je (iz aviona vidljiva) perika.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija