• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.I.

29.01.2021

07:45

AJFONKA PRIZNALA PROSTITUCIJU, PA SE NAGODILA SA TUŽILAŠTVOM! Evo koliko hiljada evra mora da plati da ne IDE U ZATVOR!

Estrada

AJFONKA PRIZNALA PROSTITUCIJU, PA SE NAGODILA SA TUŽILAŠTVOM! Evo koliko hiljada evra mora da plati da ne IDE U ZATVOR!

Podeli vest

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, priznala je da je 2020. u Bijeljini organizovala međunarodnu prostituciju i osuđena je na godinu dana zatvora. Ipak, neće ići iza rešetaka ako za svaki dan zatvora plati po 50 evra.

Starleta Tijana Maksimović (28), koja se predstavlja kao Tijana Ajfon, nagodila se s Tužilaštvom BiH i priznala da je prošle godine u vili kod Bijeljine organizovala međunarodnu prostituciju! Prema tom sporazumu, Tijana je osuđena na godinu dana zatvora, ali će izbeći robiju ako plati novčanu kaznu u ukupnom iznosu od 33.700 konvertibilnih maraka (KM), što je oko 17.250 evra!

Sud potvrdio

Na osnovu nezvaničnih saznanja Informera, Sud BiH je prihvatio ovaj sporazum između Tijane i tužioca, čime je presuda postala pravosnažna.

- Prema zakonu u BiH, svi oni koji su osuđeni na maksimum godinu dana robije mogu da "otkupe" tu kaznu, tako što će za svaki dan zatvora platiti državi do 100 konvertibilnih maraka. To je iskoristila i Maksimovićeva, koja je pristala da uplati u budžet BiH ukupno 33.700 KM kako bi izbegla zatvor. Naime, godina dana zatvora, na koliko je Tijana osuđena, u novčanoj protivvrednosti iznosi 36.500 KM, ali s obzirom na to da je u pritvoru provela tačno 28 dana, krajnji iznos joj je umanjen za 2.800 KM - otkriva naš sagovornik upućen u ovaj slučaj.

Foto: Printscreen You Tube

Tijana Ajfon

Otvorila salon lepote

Tijana Maksimović ranije nije hapšena zbog prostitucije, ali se u estradnim krugovima godinama spekuliše da se ona ipak bavi "najstarijim zanatom". To je Ajfonka maltene i sama potvrdila u nekoliko nespretnih izjava za medije, kada je pričala o zaradama prostitutki. Ona je nedavno otvorila salon lepote u Beogradu, u koji je, kako je sama izjavila, uložila 80.000 evra.

Podsetimo, Tijana Ajfon je uhapšena 27. maja prošle godine tokom velike policijske racije u luksuznoj vili u mestu Suvi Do, nadomak Bijeljine, gde je "na gomili" zatečeno ukupno devet žena i 26 muškaraca. Tom prilikom zaplenjena je i manja količina kokaina, 10 pištolja i 10.000 evra u kešu!

Među akterima orgija bilo je dosta osuđivanih kriminalaca, ali i čuveni slovenački fudbalski sudija Slavko Vinčić, koji je delio pravdu i na utakmicama Lige šampiona! Odmah posle racije uhapšeno je 16 osoba, ali je njih devetoro ubrzo pušteno na slobodu i oni su kasnije saslušani samo kao svedoci.

Foto: tv in/atv

Tijana Ajfon

Ilegalno ušla u RS

Kako je utvrđeno istragom, Tijana je, pre žurke, sa četiri drugarice, u vreme vanrednog stanja zbog epidemije korone, iz Srbije prešla u Republiku Srpsku čamcem preko Drine, pa joj je pretila prijava i za ilegalni prelazak granice. Tu kaznu je, međutim, uspela da izbegne.

Prema optužnici, Tijana je podsticala na prostituciju drugarice Sofiju G. (27) i Mariju K. (28) iz Beograda, kao i Jovanu D. (27) iz Mladenovca i Sašu P. (32) iz Čačka. Dogovor je bio da pružaju seksualne usluge za iznos od 500 evra za noć, za svaku od njih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pop

pre 3 godine

Па сад ти ми реци како су паре које су добиле проститутке завршиле у државној каси. И то је сада легално. Замисли да се нагодиш са судијом за кокаин и то би било легално држава би се брзо обогатила.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija