• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2021

22:04

NOVI ŠOK POTEZ! Brak Severine i Igora pred PUCANJEM?! Pevačica uradila nešto što je FRAPIRALO SVE! On joj nije OSTAO DUŽAN!

Estrada

NOVI ŠOK POTEZ! Brak Severine i Igora pred PUCANJEM?! Pevačica uradila nešto što je FRAPIRALO SVE! On joj nije OSTAO DUŽAN!

Podeli vest

Već dugo se priča da je brak Severine i Igora Kojića na klimavim nogama, a jedan potez podgrejao je te sumnje.

Pevačica je već dugo van Srbije, bez svog dragog, ali se čini da ne samuje. Nedavno se pojavila vest da navodno ima ljubavnika, više o tome možete pročitati OVDE.

Sada je još jedan potez podgrejao sumnje da nešto nije u redu među njima, a to je da su oboje obrisali neke zajedničke fotografije sa društvene mreže Instagram!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Tačnije, na pevačicinom profilu se ne može naći fotka od prošlog leta, kada mu je čestitala rođendan porukom: "Ovom divnom muškom stvorenju Igoru Kojiću srećno uplovljavanje na 33 okretaja! Srećno, ljubavi".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

 

Ipak, Igor je zadržao dve fotografije, na jednoj od njih je i Severinin sin. Takođe, pored svih navoda, oni se i dalje prate na Instagramu.

 Čak je Igor jedina osoba koju Seve prati, dok on prati "čak" tri osobe, među kojima je i njegova supruga.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 3 godine

Papučar istrošena roba samo za inaćenje bivšem mužu sad kad je pukla netreba joj ni ovaj...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija