• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

03.02.2021

07:45

KIJI SE SVIĐA CECIN DEČKO! Imaju ZAJEDNIČKO DRUŠTVO - Kvalitetan je momak i ja volim PILETINU!

Estrada

KIJI SE SVIĐA CECIN DEČKO! Imaju ZAJEDNIČKO DRUŠTVO - Kvalitetan je momak i ja volim PILETINU!

Podeli vest

Kiji Kockar (31) sviđa se novi dečko Cece Ražnatović (47)! Pevačica misli da je Bogdan Srejović (38) dobar frajer, te je ne čudi što je zaveo jednu od najvećih balkanskih zvezda.

Pevačica i pobednica prve sezone "Zadruge" kaže da i sama voli mlađe muškarce i poručuje da će tek šetati piletinu kada uđe u petu deceniju.

- Cecinom dečku ništa ne fali. Nema veze što je mlađi od nje, pa i ja volim piletinu. A kada budem bila u Cecinim godinama, tražiću samo mlađe momke od sebe. Znate kako kažu: "Mlađe je uvek slađe" - kaže Kija za Informer.

Foto: printscreen

Cecin dečko

Ona je poručila Ražnatovićevoj da ne treba da se obaziru na negativne komentare koji pojedini ljudi imaju zbog činjenice da je devet godina starija od Bogdana.

- Lep su par i najvažnije je da su oni srećni. Šta drugi pričaju, to ne treba da ih zanima! Nadam se da se ne obaziru na takve gluposti.

Kockareva objašnjava da ugostitelja ne poznaje uživo, ali veruje da je super dečko jer imaju zajedničke prijatelje.

- On se druži sa dosta mojih dobrih drugara, baš su skoro svi zajedno bili u jednom izlasku. Ako oni provode vreme s njim, onda znači da je kvalitetan dečko. Poznajem svoje društvo i znam da se ne bi družili sa bilo kim - kaže pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

Bez obzira na to što nije luda od ljubavi kao Ceca, Kija kaže da joj ništa ne fali u životu.

- Mogu vam reći da sam emotivno ispunjena u svakom smislu. Srećnom me ne čini samo partnerska ljubav već i porodica i prijatelji. Mama mi mnogo nedostaje jer učestvuje u "Zadruzi 4", ali dobro, izaći će, pa ćemo ponovo biti na okupu.

Naša sagovornica ističe da se raduje poslovnim obavezama i da uveliko priprema novu pesmu.

- Svi nešto čekaju da se završi pandemija koronavirusa, ali to se neće desiti tako brzo. Živim u trenutku i uveliko pripremam novu pesmu "Momak loš", koju ću snimiti sa di-džej Šonetom i Foksom - završava priču Kija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

Kija prošetala modele Mirne Nađ

Kija Kockar prošetala je modnom pistom u jednom elitnom beogradskom hotelu noseći kreacije modne kreatorke Mirne Nađ, supruge fudbalera Alberta Nađa.

Mirna je na svojoj prvoj reviji predstavila žensku kolekciju elegantnih haljina i donjeg veša "Obsešn".

- Prezadovoljna sam kako je sve ispalo. Drago mi je da se prisutnima dopalo ono na čemu sam radila prethodnih meseci i to mi daje vetar u leđa da nastavim dalje sa kreiranjem garderobe - rekla je uzbuđeno Mirna nakon završene revije.

Osim Kije Kockar, njene kreacije je nosila i voditeljka Marija Egelja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milica

pre 3 godine

Za Kiju sam ronila suze !!!Ovoga puta bas se nalupetala,smanji malo dozivljaje:((

Dada

pre 3 godine

Ova Kija je stvarno jadna jadnica.Nista se u ovoj zemlji ne moze dogoditi da ona nema svoj komentar.Navalentna i dosadna zena, uostalom kao i mama joj u zadruzi. Ja pa ja ps opet ja.

Jovan

pre 3 godine

Kiji važno šta muškarac uma u gaćama i da može kada je se** u pitanju uvek ima komentare interesuje me šta znači isplažen jezik na slici umislila da je lepša ili više sexi !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija