• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2021

10:13

DA SAM HTEO DA IMAM ŽENU DA MI PERE I KUVA UZEO BIH KUĆNU POMOĆNICU! Đorđe David progovorio o devojci i otkrio zašto NE ŽIVI SA ĆERKOM

Estrada

DA SAM HTEO DA IMAM ŽENU DA MI PERE I KUVA UZEO BIH KUĆNU POMOĆNICU! Đorđe David progovorio o devojci i otkrio zašto NE ŽIVI SA ĆERKOM

Podeli vest

Poznati roker Đorđe David godinama je u dugoj i srećnoj vezi s lepom Anom, s kojom je dobio ćerku Stašu, a sada objašnjava zbog čega žive na različitim adresama i zašto je “ludaku kao što je on neophodan lični prostor”

- Simpatično mi je što svi misle da imam suprugu, a Ana je zapravo moja devojka. Da sam hteo da imam ženu, da mi pere i kuva, ja bih uzeo kućnu pomoćnicu, ovako mi uživamo u zajedničkim trenucima. Imati devojku u ovim godinama je privilegija i san svakog muškarca, ona moj posao jako kapira i to je jedna jako inteligentna osoba, strahovito sigurna u sebe, jer samo tako može da uđe u jednu priču sa ludakom kao što sam ja. Prema tome, ona je moja prva sedmica na lotu, a za drugo redovno igram lutriju, pa će mi se valjda i ona desiti - kroz osmeh priča čuveni roker i dodaje zbog čega žive život na dve adrese:

- Ja sam kao mator čovek dobio dete i ti matorog čoveka ne možeš da menjaš. U ovom poslu u kom se nalazim da bih bio dobar detetu i svojoj Ani, moram da imam oduška za sebe i za svoju kreativnost. Živimo odvojeno jer čim uđem u stan sve skidam sa sebe, jer mi je moj kvadrat - moja sloboda, gde dajem sebi za pravo da se opustim i ostavim sve probleme, zadatke i obaveze na trenutak po strani. Imati bend, raditi “Zvezde Granda”, imati obaveze da radiš sa kandidatima, biti posvećen svom poslu i tačan u svemu je jako zahtevno. Treba da budeš na svim poljima iznad proseka, to izaziva ogromnu odgovornost i moram da imam taj trenutak da se opustim. Odmah čim uđem u stan tražim tu slobodu, to je moj fetiš i moj momenat koji mi puni baterije. Tu stavljam mozak na čiviluk i osvežavam neke druge ideje, svoj bezobrazluk i sve što me inspiriše.

Foto: Printscreen You Tube/Zvezde Granda

Đorđe David

Đorđe je uveliko ušao u šestu deceniju, ali ne pušta da ga godine sputavaju, već živi punim plućima. Ipak, ono što mu dodatno pomaže da izgleda fit i dobro se oseća jesu svakodnevni treninzi, koje ne propušta.

- Idem u teretanu četiri dana u toku nedelje, jer imam toliko obaveza da svaki slobodan trenutak koristim za vežbanje i zdrav život. Poenta je da psihofizički budeš spreman za život, to je preko potrebno u ovom trenutku, kad oko nas vladaju virusi. Zato toplo preporučujem svakome da se aktivira, mnogima sam to pričao i posle su mi zahvaljivali koliko im se život nabolje promenio samo jer su krenuli da vežbaju - iskren je roker, koji je u toku pandemije izdao novi album, te na pitanje da li je to danas hrabrost ili ludost.

- To je realnost i privilegija ljudi koji nemaju kalkulaciju u svojoj glavi i koji idu srcem. Ne mogu da gledam kad će šta da mi se stvori u životu, pa da tako da planiram, neću sigurno živeti 150 godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandra

pre 3 godine

NJEMU NETREBA ŽENA I DETE JER JE ON PEDER (HOMOSEXUALAC) SVAKI PEDER SE PREPOZNAJE PO FACI...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija