• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

08.02.2021

13:25

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA - KRICI ODZVANJALI ULICOM! Majka našeg pevača pronašla sina NEPOMIČNOG nakon stravične nezgode!

Estrada

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA - KRICI ODZVANJALI ULICOM! Majka našeg pevača pronašla sina NEPOMIČNOG nakon stravične nezgode!

Podeli vest

Pevač Haris Berković, dečko pevačice Rade Manojlović, u detinjstvu je doživeo saobraćajnu nezgodu, koju ne može da izbriše iz sećanja.

Saobraćajka se dogodila u blizini njegove rodne kuće i to kada je krenuo do prodavnice, a kako je pevač jednom prilikom ispričao, u momentu kada se nezgoda dogodila vrisak njegove majke odjekivao je ulicom, jer nije mogla da veruje šta se desilo.

Foto: printscreen

Haris Berković

- To je najgore životno iskustvo koje sam imao. I danas se sećam tog dana kao da je juče bio. Nezgoda se dogodila u blizini moje kuće kada sam izašao do prodavnice da kupim sličice za album. Na mene je velikom brzinom naleteo vozač koji me je toliko jako udario da sam leteo nekoliko metara. Kad me je majka videla kako ležim nepomično, nije mogla da prestane da plače - ispričao je Haris svojevremeno za medije.

Foto: printscreen

Haris i Rada

Njega su tada u nesvesnom stanju prebacili u bolnicu, gde su ga lekari jedva spasli.

Pevač je naveo da od tada taj dan proslavlja kao svoj drugi rođendan i često kaže da ga je taj događaj promenio, te da da od tada živi svaki dan kao da je poslednji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija