• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic žena

09.02.2021

09:25

NAKON ŠTO JE OTKRIVENA "SOBA ZA SILOVANJE", ISPLIVALA JE OVA SLIKA! Jeziva ispovest slavnog glumca - ovaj PEVAČ ga je mučio 20 GODINA /FOTO/

Estrada

NAKON ŠTO JE OTKRIVENA "SOBA ZA SILOVANJE", ISPLIVALA JE OVA SLIKA! Jeziva ispovest slavnog glumca - ovaj PEVAČ ga je mučio 20 GODINA /FOTO/

Podeli vest

Glumac Kori Feldman (49) sinoć se pridružio redu od najmanje 11 žena koje su optužile slavnog muzičara Merilina Mensona za zlostavljanje. Feldman se za razliku od njih nije požalio na se*sualno, već na "decenijama dugo mentalno i emocionalno zlostavljanje"

Kori je optužio Mensona da je bio opsednut njime, da ga je zvao njegovim idolom i da se neprestano mešao u njegov život. Dodao je i da je pokušao da manipuliše njima i tretira ga kao igračku.

On je sve to obelodanio na Instagramu, objavivši njihovu zajedničku fotografiju staru više od 20 godina, za koju tvrdi da je bila "početak njegove noćne more".

Foto: Printscreen You Tube Entertainment Tonight

Merilin Menson

 - Srećom, te noći nisam fizički povređen, ali to je bio samo početak moje noćne more - napisao je.

 - Menson je bio opsednut mnome preko dve decenije. Ne verujete mi? Dovoljno je da pogledate objavljene činjenice. On je prvi pisao o tome u svojoj knjizi. Opisao je trenutak kad me je upoznao u Njujorku na premijeri filma "Private parts" gde je mučenje otpočelo. Uhvatio me je za lice pred svima i poljubio me svojim crnim karminom koji nisam mogao da skinem cele noći. Nastavio je da me proganja i da mi govori da je moj veliki fan. Sve ovo je dokumentovano u njegovoj knjizi. Hvalio se time kao da sam osoba sa posebnim potrebama - dalje navodi Feldman.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Corey Feldman (@cdogg22)

 

Glumac je istakao i da ga je Menson presirao da budu prijatelji, te da mu je uporno govorio da je njegov idol, kao i da je ceo stil i imidž izgradio upravo zahvaljujući Feldmanovom liku u filmu "Dream a Little Dream".

 - Mesecima kasnije pozvao me je na božićno jutro, poželeo mi srećan Božić i pozvao na večeru povodom izlaska njegove knjige. Na večeri su gosti sedeli na jastucima u tradicionalnom indijskom stilu, a bilo je jasno da sam bio "počasni gost", jer kada sam ušao svi u sobi su zaćutali i slikali su trenutak kada me je zagrlio. Posle toga uhvatio me je za ruku kako bih krenuo za njim do stola. Ova slika je tada nastala. Kasnije sam se vratio kući, i moja noćna mora je počela. Još od tada mi se meša u život - zaključio je ovaj 49-godišnjak, koji nije precizirao na koji način ga uznemirava sada već ozloglašeni muzičar.

Podsetimo, Feldman je pre godinu dana objavio dokumentarac "My Truth: The Rape of Two Coreys" u kom je ispričao surovu i gorku istinu o mračnoj strani Holivuda koja se neprestano zataškava. Između ostalog u filmu je raskrinkao ljude koji su zlostavljali njega i njegovog pokojnog prijatelja Korija Hajma dok su bili deca. Tada je kao jednog od napadača imenovao i čuvenog Čarlija Šina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija