• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

14.02.2021

12:29

DARA BUBAMARA PLAĆA ŠKOLARINU SINU 5.000 EVRA! Naslednik pohađa najprestižniju privatnu školu u Novom Sadu!

Estrada

DARA BUBAMARA PLAĆA ŠKOLARINU SINU 5.000 EVRA! Naslednik pohađa najprestižniju privatnu školu u Novom Sadu!

Podeli vest

Pevačica Dara Bubamara nekoliko je puta u javnosti istakla kako njen sin ide u privatnu školu gde su deca uspešnih roditelja, političara i sportista.

Njen sin ide u najprestižniju privatnu osnovnu školu u Novom Sadu u kojoj školarina na godišnjem nivou izlazi 5.000 evra.

Foto: printscreen instagram/darabubamara_official

Dara Bubamara

Da je u pitanju veoma luksuzna škola, govori i to da poseduje teniski, košarkaški i fudbalski teren. Pored toga sadrži salu za održavanje fizičkih aktivnosti, posebnu kuhinju, učionice sa najnovijom opremom, kao i privatnog lekara u okviru škole.

U cenu od neverovatnih 5.000 evra ulazi celodnevna nastava od 08 do 16 časova gde postoji mogućnost da profesori nakon nastave uče zajedno sa učenicima.

Foto: Printscreen You Tube

Dara Bubamara

Za taj novac uračunati su i doručak, voćna užina, ručak, slatka užina. U školi postoje četiri menija koja su prilagođena deci, a na jednom od njih za ručak se jedu rusko nacionalno jelo Boršč i voćni sok.

U okviru škole, postoji mogućnost prevoza u mini kombijima, koji učenike razvozi na relaciji kuća-škola, škola-kuća.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

NAUČNICI TVRDE DA DECA INTELIGENCIJU NASLEĐUJU ISKLJUČIVO OD MAJKE,DAKLE MOŽE MU PLATITI 7 FAKULTETA.....DŽABA !!!

Bota

pre 3 godine

A štoda ne plaća toliku školarinu.Ako nju mogu da plaćaju i gledaju kako dreči,dobila je pare,ima para i plaća šta joj je volja,njena stvar.Ko je nama kriv što joj dajemo naše pare...i posle kukamo...ima žena i tačka,a budale plaćaju i dalje...

Pera Bandera

pre 3 godine

Od tako "pametne" majke mora da bude pametno i dete !!!!

Teodora

pre 3 godine

Ne plaća Buba Mara, plaćate vi, budale, koji je podržavate. Bez vas bi ona, s obzirom na njenu pamet, [ne]vaspitanje i obrazovanje, bila socijalni slučaj.

Alex

pre 3 godine

steta sto ona nije isla u bolju skolu, mozda bi se naucila kulturno ponasanje.

Voja

pre 3 godine

Kruška teško da može da padne daleko od Kruške, ne vrede pare

Dragana N

pre 3 godine

Samo da ne bude ono, sto skuplja skola to manje znanja!

Slobodan gradjanin

pre 3 godine

Dara pušačima plaća 5000 evra diplomu svakog razreda jer je sin nasledio majcinu inteligenciju. A znate li onu Arapsku poslovicu:Kad Arapsku ima masla i gu*icu maze. E takva vam je Dara.

Boban

pre 3 godine

5000 i nije mnogo ako je u pitanju elitna skola. Bilo koji privatni fakultet godinu naplacuje najmanje 1500 evra, nema rucak, tenis, privatni casovi itd.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija