• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

17.02.2021

09:52

TUŽNA PORUKA ILDE ŠAULIĆ: Nakon dve godine smrti Šabana Šaulića, pevačica smogla snage da napiše OVO! /FOTO/

Estrada

TUŽNA PORUKA ILDE ŠAULIĆ: Nakon dve godine smrti Šabana Šaulića, pevačica smogla snage da napiše OVO! /FOTO/

Podeli vest

Pre dve godine kralj narodne muzike Šaban Šaulić stradao je u saobraćajno nesreći u gradu Bilefeldu, u severozapadnom delu Nemačke.

Porodica Šaulić ni posle dve godine ne može da se pomiri da je otišao iz njihovih života. Ćerka Ilda Šaulić je na Instagramu na godišnjicu očeve smrti postavila njihovu zajedničku fotografiju uz samo jednu reč: Nedostaješ. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić u Nemačku se zaputio u subotu ujutru, na dan kada je trebalo da ima nastup u Bilefeldu. U Nemačku je otputovao avionom sa svojim prijateljem, muzičarem Mirsadom Kerićem i kumom Slobodanom Bobanom Stojadinovićem. U avionu je sreo još nekoliko kolega: Seku Aleksić, Maju Berović, Dragana Kojića Kebu. Seka je otkrila da je Šaban u avionu sve vreme bio nasmejan i da joj je priznao da jedva čeka da se vrati kući kako bi se odmorio.

Sa koleginicom Teom Tairović, Šaban je počeo svoj poslednji nastup rečima: "Jamo, pali, idemo!". "Odlaziš, odlaziš", bile su reči pesme koju je prvu zapevao ne sluteći koliko u tim rečima ima tragične simbolike.

Foto: Informer - Zoran Sinko

Šaban Šaulić

Posle nastupa, pevač je sa svojom ekipom otišao u hotel kako bi odmorio nekoliko sati pre leta nazad za Srbiju. Kako je ispričao pevačev kum, Slobodan Stojadinović, nakon nastupa koji je završen u pola četiri ujutru su otišli na spavanje i napravili dogovor da on probudi Šabana u 6.15 da krenu na aerodrom. Kako je rekao, pevač je bio nervozan i zamerio prijatelju što ga nije probudio tri minuta ranije.

Na deonici puta u okolini Bilefelda, kod mesta Gitersloh, automobilom su usporili zbog situacije na putu. U tom trenutku na automobil u kom se nalazio pevač naleteo je drugi automobil i pri velikoj brzini se zakucao u njih! "Seat" se od siline udarca zakucao u bankinu, a automobil je gotovo potpuno bio smrskan.

Foto: Informer/printscreen

Šaban Šaulić

Turčin Alsin Levent, vozač koji je upravljao putničkim vozilom koji je udario u automobil u kojem se nalazio Šaban, išao je brzinom većom od 180 kilometar na čas. Levent je bio pod dejstvom alkohola i bez vozačke dozvole je upravljao automobilom marke "mazda", koji nije u njegovom vlasništvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 3 godine

Маните се глупавих тема ДА СЕ НЕШТО ПИШЕ?Хајде сада да пишемо о свима познатима којих нема у живту.Шта мисле њихова деца,браћа,сесте ... Ето,на пример,мој отац је 1995 године умро у 70 години ОД ПОСЛЕДИЦА ПОГРЕШНЕ ДИЈАГНОЗЕ! Лекарка почетник тек почела да ради а у чекаоници од броја ,,болесних'' нема места за стајање... ТЕШКО ДИШЕМ - ЕВО ТИ ПУМПИЦА - А ОНО ПРЕХЛАДА ОТИШЛА НА ПЛУЋА!Дошао рак и оде човек у гроб!Што сам ово писао?Некоме може да помогне ... Тешко дишеш и правац на ренген плућа.Ако није у реду - ИМА ЛЕКА!ПС.Што се тиче Шабанове насилне смрти ја тврдим ДА ЈЕ ПЛАТИО НЕВЕРСТВО.Знам двојицу који су покојни а више су волели туђе жене?Ето,једва је жив мој другар чији животни смисао је био варати супругу.Једина ћерка му је баба девојка ...

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija